arkadaslar geçen hafta salı 07.10.2008 de basvurdum. 14.10.2008 de pasaportum elimde vizem çıkmış tam 7 günde. Allah herkese bu mutluluğu yasatsın.
7 GÜNDE VİZEM ÇIKTIIIIII.
Arkadaslar simdi ben belçika giderken yanımda götürmem gereken evrak varmı varsa bu evrakları bilen arkadaslar yazabilirse çok sevinirim ben şunları düşündüm.
1.FORMÜL A (yeni tarihli)
2.FORMÜL B (yeni tarihli)
3.VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ
4.DİPLOMALARIM
5.EHLİYETİM
6.NÜFUS CÜZDANIM
bunların haricinde bi evrak götürmem gerekiyormu?
1.FORMÜL A (yeni tarihli)
2.FORMÜL B (yeni tarihli)
3.VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ
4.DİPLOMALARIM
5.EHLİYETİM
6.NÜFUS CÜZDANIM
bunların haricinde bi evrak götürmem gerekiyormu?
süpermiş darısı biz bekleyenlerin başına
tebrikler gozun aydin arkadasim valla bukadar hizli ciktiysa cok sanslisin gerisi kolay darisi bekleyenlere
çok hızlı ve çok güzel allah yardımcın olsun yeni yaşamında
Çok tesekkür ederim arkadaslar. Bundan sonra napılacak bilen varmı belçikaya gidince?
bodomyali bu isin bi formulu varmi? yada bizimle paylasabilecegin ozelseyler??
hangi dua mesela,yada hangi belge ;)
hangi dua mesela,yada hangi belge ;)
NT1 kardesim duasını felan bilmemde. şunalrı sölim sana benden 3-5 evrak istediler yok sicil kaydı felan istemediler bile ama ben burdan arkadaslar ne yazdıysa hepsini hazırladım koydum dosyaya aklına gelebilecek her evrakı çıkarttım. İstemeseler bile ekledim sonra mülakatta herseyi düzgün bir sekilde anlattaım doğru dürüst yalansız.
ekstra bide sunu yaptım türkiyede çalıştığım firmadaki ssk hizmet dökümümü koydum 9 senelik aralıksız ssk dökümüm baska harici bir evrak koymadım. sormak istediğin baska birseyler olursa cvp laya bilirim.
ekstra bide sunu yaptım türkiyede çalıştığım firmadaki ssk hizmet dökümümü koydum 9 senelik aralıksız ssk dökümüm baska harici bir evrak koymadım. sormak istediğin baska birseyler olursa cvp laya bilirim.
(NT1) sitenin koydugu bir rutbe,nick'im (nevilen)
senin adina cok sevindim gercekten.ilk defa bu kadar hizlisina sahit oldum.demek ki istediklerinde hizli olabiliolarmis.yeni hayatinda basarilar kardesim.
senin adina cok sevindim gercekten.ilk defa bu kadar hizlisina sahit oldum.demek ki istediklerinde hizli olabiliolarmis.yeni hayatinda basarilar kardesim.
afedersin ya NT1 (nevilen) farkedemedim bende anlamadım nasıl bu kadar hızlı olur salı teslim ettim
çrş,prş,cm,pzts,salı toplam 5 iş günü nasıl olabiliyo enteresan yaaa
çrş,prş,cm,pzts,salı toplam 5 iş günü nasıl olabiliyo enteresan yaaa
bende ok şaşırdım arkadaşlar ama inanın sevindim çünkü bende bi bekleyen olarak çok sinir olurum psikoloji falan kalmadı valla bıktırma politikası yapıyolar ama çok sevindim umarım bizimkilerde kısa zamanda çıkar daha ne kadar kısa olursa tabi
sinoeke kardesim sabırlı ol insallah çıkacaktır en kısa zamanda. Dualarım tüm bekleyenlerle.
ben evleneceğim için işyerimle sözleşmeyi yenilemedim
meslek kısmına doktor
çalıştığım işyerine eski hastanemi mi yazacağım yoksa boşmu bırakacağım
ya da o bölüme açıklamamı yazayım bilgi verirseniz sevinirim
meslek kısmına doktor
çalıştığım işyerine eski hastanemi mi yazacağım yoksa boşmu bırakacağım
ya da o bölüme açıklamamı yazayım bilgi verirseniz sevinirim
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol