70 gün oldu hala bi ses yok 11 nisanda eksik evrak istediler 18 nisanda gönderdik bu gün de 3 mayıs halaaaa daha bi ses yok red gelmesinde 1 ay daha sürsün insan düşünmekten krize giriyo yaa:S varmı benm durumumda olupda vizesi çıkan arkadaşlar ? varsa yazarlarsa sevinirim
70 gün oldu bir cevap alamadim :(
sabır arkadaşım,sonucu elbette duyucaksın.bu kadar panik olmana gerek yok.kolay olmadığını biliyorum ama beklemekten başka yapılacak pek bişey de yok.sonuçta istenilen evrakları göndermişsiniz bundan sonrası sadece beklemek...sabrın sonu selamet inş.. :geek: Allah yardımcın olsun.
70 gün oldu hala bi ses yok 11 nisanda eksik evrak istediler 18 nisanda gönderdik bu gün de 3 mayıs halaaaa daha bi ses yok red gelmesinde 1 ay daha sürsün insan düşünmekten krize giriyo yaa:S varmı benm durumumda olupda vizesi çıkan arkadaşlar ? varsa yazarlarsa sevinirim
arkadaşım önce sabırlı olacaksın !
artı ind 30 Nisandan beri tatil.
5 mayıstan itibaren çalışmaya başlıyorlar tekrar.
mesela benim vizem 148 günde çıktı.
sabret sabrın sonu selamettir. Allah' a bol bol dua et ;)
inşallah benmkide çıkar arkadaşım bunaltıo bu ind adamı yaa bide şimdi tatilleri çıktı:S
5 mayıs da tatilmiş.Kurtuluş gününün kutlaması varmış.Biraz daha sabredin arkadaşım.İnşallah yakındır vize haberiniz.
evet öğrendim bu gün de tatilmiş yarın iş başı yapıyolarmış. inşallah arkadaşım yaa inşallah çıkar şu vizemiz red haberi gelmez inşallah.
bütün herkezin çıksın red gelmesin kimseye bu kadar uğraşıpda bu kadar strese giripde red haberini almak çok kötü bişe. bu bizim ilk başvurumuz inşallah kabul ederler
bütün herkezin çıksın red gelmesin kimseye bu kadar uğraşıpda bu kadar strese giripde red haberini almak çok kötü bişe. bu bizim ilk başvurumuz inşallah kabul ederler
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol