Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

830 Euro yatirmak için gelicek mektup...

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.243 görüntülenme
830 Euro yatirmak için gelicek mektup... ne zaman geliyor ben turkiyeden basvuru yaptım istanbuldan esimin ordan para yatiricagini soyledim,ona yazılı kagıt gelicegini soylediler ama bu kagit kac un içinde geliyor,bilen tecrubeli arkadaslar varmi__???
umuder yazdı:
830 Euro yatirmak için gelicek mektup... ne zaman geliyor ben turkiyeden basvuru yaptım istanbuldan esimin ordan para yatiricagini soyledim,ona yazılı kagıt gelicegini soylediler ama bu kagit kac un içinde geliyor,bilen tecrubeli arkadaslar varmi__???

bende tr den baslatmistim islemleri,830 euroyu esimin yatiricagina dair kagit imzalamistim,,,yanlis hatirlamiyosam 10 gunde fln gitmisti kagit esime,,,
bende tr den yaptım aynı gün icinde geldi bende cok sasırmıstım bu ne hız diye istanbuldan basvuru yaptım ben eve gelmeden esime gitti mektup para yatırın diye :D ev (tokatta)
sabirsizlamayin tum burokrasiler gibi biraz yavas gidiyor ama yakinda gonderirler.esiniz sik telefon takibi yapsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol