arkadaşlar özürdileyerek sizlerden gene yardım isteyeceğim 830 euro vize parasını yatırdıktan sonra türkiyedeki konsosloluğa kaç günde bilgi geliyor bana 4 hafta sürebiliyor dediler moralim bozuldu ya bunları yaşayan yazarsa çok sevinirim.
SAYGILARIMLA
askerprens
830 euro yattıktan sonraki zaman ?
bir hafta icinde gelir fazla kafanitakma birhafta sonra ararsin.
inş. arkadaşım ya çok sağol.
banada pozitif sonuç geldi şimdi 830 euroyu yatırdıktan sonra nekadar bekleriz vizeyi almak için bu önemli ve daha başka yapmamız gereken önemli bişe warmı ?? saygılarla .....
arkadaşım 20 03 2008 de parayı yatırık biz ve hala bir cvp gelmedi bugün gene arayacağım konsolosluğu geldiyse onlar detaylı bilgi verecekler sizlerle paylaşırım ben ne gerektiği konusunda.
yani bu 830 euroyu yatırdık diyelim ne kadar zaman bekleriz maksimum randevu almak için ?
genelde arkadaşların dediği 1 haftada alırsın ama konsosloluğun dediği 1 hafta ile 3 hafta arasında değişebilir diyor. parayı yatırdıkdan sonra vizenin konsoslosluğa gelme zamanı.
peki vizemin çıktığından nasıl haberimiz olcak parayı karşıdan yatırdık.. ind den kız arkadaşımımı aricaklar ?? yoksa bana herhangi bi mesaj filanmı gelcek ?
bugün eşim ind yi aradı dedikleri parayı yatırdıkdan sonra 10 günde bizim hesapta görüküyor görükdükten sonra biz tr deki konsolosluğa mektub göndereceğiz ondan sonra alabilirsiniz vizenizi dediler. bunu öprenmeninde yolu hangi konsolosluksa seninki orayı arayıp vizem geldimi diye sormandır arkadaşım. sabredeceğiz ve bekleyeceğiz 20 08 2007 den beri bekliyorum ben eşime kavuşmayı o kadar beklediğimi düşününce 10 gün 20 gün beklemek zor gelmiyor bana allahım herkeze sabır versin inş. herkez biran evvel sevdiğine kavuşur.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
tamamda kanka ne tür bi mektup yollayabiliriz dilekçe gibi bişemi yoksa forum falanmı ?
mektubu biz değil ind türkiyedeki konsolosluğa göndercek biz sadece konsolosluğu arayacağız gelip gelmediğini öğreneceğiz ondan sonrasını zaten açıklıyorlar kolay gele.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
sevgili kardesim, 830 euro nereye yatirdin bunun hakkinda bana bilgi veririmisin, tesekkur ederim
sen yenisin galiba forumda fazla gezmemişsin. 830 euro ind nin hesabına yatıyor.
ind nin hesabina yatiyor ama hangi banka ve parayi yatirirken bankaya ne diyecegim onu bilmiyorum, basvuruyu hollandadan yaptik, kagit nisanlima geldi, kagitta yazmadigini söyledi, ve formda bulamadim, lütfen yardimci olun.
arkadaşım ben bilmiyorum eşim hollandadan halletti onları ama kolayı var eşin ind yi arasın mektup geldi ama para yatırmanın ayrıntıları gelmedi nereye yatıracağım yazmıyor desin bilgi verirler sanırım. kolay gelsin
yazmasi lazim.benimde basvurum kabul oldu.arkasindada 830 euro yatirilacak hangi banka hangi hesap numarasi yaziyor hepsi.ben internetten yatirdim.yazmasi lazim.esin iyi baksin .zaten baya bi kagit var gelen mektupta.hesini iyi baksin gorur zaten
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol