Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

85 GÜNDE VİZE CIKTI

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.521 görüntülenme
arkadaşlar benimde cıktı sonunda hala bekleyen arkadaşlar işalla sizinde en kısa zamanda cıkar . o günkü mutlulugumu anlatıyım cep telefonum caldı actım biz ups kargodan dediler belcıka büyük elciliginden paketiniz var dediler e tabi dogal olarak heycan sonra tekrar evin adresini istediler verdim ve 5 dk sonra geldiler adamlar bahşiş vermeden vermeyiz dediler bende tamam vize cıkmışsa vereyim ama cıkmamışsa uzayın dedim kargocu kendi actı paketi ve bana vizen cıkmamış dedi sonrada şaka cıkmış dedi ve bahşişide hakettiler ve benim için yaşadıgım en mutlu gündü.hepinize nasip olur işalla. :mrgreen:
tebrık ederım.yenı hayatında başarılar.Allah utandırmasın :geek:
tebrikler gozunuzaydin arkdsm rabbim yeni yasantinizda mutluluk huzur saglik ve kolayliklar versin ins ins ins,,,
278 gun oldu hala bı ses yok ıns o duyguyu bende yasarım umarım bosuna beklemıyoruzdur
işşalla alper senin durumun cok zor ALLAH sabır versin kardeşim ama sabret sen sende o duyguyu yaşıycan işşalla

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol