Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

9 nisanda vize için randevum var yardım

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 2.342 görüntülenme
acaba aynı gün vizeyi veriyorlarmı elimize ben 9 nisanda vize için konsolosluga gidecem ankaraya 11 ine bilet ayırttyım hemen veriyorlarmı vizeyi
hemen alamiyosun

dikkat et.kargoyla hemen gonderiyorlar insallah iki gunde eline gecer
arkadaşım gercekten şansa bağlı bağzen bir kuralı yok senın gıdeceğin memrun o ankı ruh halı ve işlemi nekadar çabuk yapar mulamma fakat ben ıkı kere turust vızesı aldım her ıkısınde 1 gunde cevap aldım yanı vızeye başvurudğun gunden sonra ayırttığın bilet tarıı normalde ıyı fakat ankarada bır adres verırsen daha cabuk olabılır fakat bır ondende rısk belkıde 3 gun yada uzayabılır gercekten karar vermeseı zor bır konu ama bence 2 gunde cevap alırsın senı gercekten ıyı anlıyorum bende cok gıttım ve suanda gene mvv vızemı almaya gıdıcem senın ve sıtedekı bu sıkıntıları ceken arkadasların allah kolaylık versın gercekten zor bence sen ısını sağlama al tahmıne bırakmaaaaaaaaa bol şanslar ınsallah aynı gunde cevap alırsınnnnnnnnn
gönlünü ferah tut kardesim ins hallolur kısa zamanda
ben diyorumki acaba ankara ups brosundan alacağım desem oraya verirlermi veya ankara kalacağım otelin adresini versem
tabi kardeş adres nereye kargo oraya ıstersen oyle yap ama gecıkırse ankarada beklemen gerek hadı hayırlısı
Merhaba arkadasım, oradaki gorevliye ben vizemi buradan alıcagım derseniz, eger bir sorun cıkmazsa sonrakı gun gidip konsolosluktan alabilirsiniz. Fakat kücük bir detay var, Vizenizi konsololuktan alsanız bile oradaki UPS masasına kargo parasını vermeniz gerekli. Oradayken UPS gorevlisiylede gorusebilirsiniz.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol