Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

A2 sinavi icin brief doldurmustum bugun cek geldi

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.999 görüntülenme
eveeett simdide sira geldi a2 sinavlarina,baska bi yazimdada belirttigim gibi turkiyeye gitmeden once sinava girmek istedigimden gecen ayin 22 sinde brief i hocamla birlikde doldurup yollamistim,,,henuz beklemiyordum ama bugun ib-groep dan mektup gelmis,cok heyecanlandim sinav gunu yaklasmis gibi hissettim,,,odeme cekini(acceptgiro) gondermisler 126 € bende yarin bunu goturup okula vericem,malum ilk seferinde belediye karsiliyoya...oyuzden onlar odicek,,

mektupda;

het Elektronisch Praktijkexamen A2 werk :37 €

de Toets Gesproken Nederlands : 52 €

het examen Kennis Nederlandse Samenleving:37 € yaziyo,

bilmek isteyenler icin onuda yazim dedim....

simdi benim bi sorum var bu sinavlara girmis olan arkdslara :

1= bu cek mektubu size kac gun yada hafta sonra geldi ve?

2=bu ceki yatirdikdan kac gun yada hafta sonra sinav gununu yazan mektubu aldiniz?ve son sorum

3=mektupda kac gun veya kac hafta sonrasina gun verilmisti?

bunlari cvplarsaniz sinava girmis olan arkdslar cok memnun olurum...ona gore kendimi sinava hazirlamak istiyorum ruhen,,,aniden mektup gelirde iki gun sonrasina sinav var derlerse stres tavan yapmasin bilimki genelde kac gun yada haftaya kadar cvp geliyo ona gore kendimi hazirlim bugunlerde mektup gelebilir diye...

bunuda bi gecseydim hayirlisiyla
hadi hayirli olsun benimde bugun geldi docent 8 haftaya kadar cevap gelir demisti uc hafta icinde geldi bende senin gibi sasirdim bu kadar erken beklemiyordum
reisbey2008 yazdı:
hadi hayirli olsun benimde bugun geldi docent 8 haftaya kadar cevap gelir demisti uc hafta icinde geldi bende senin gibi sasirdim bu kadar erken beklemiyordum

tesekkur ederim arkdsm seninkide hayirli ugurlu olsun ins ins ins geceriz bu sinavdanda hayirlisiyla...banada hocam 8-10 hafta suruyo cunku cok yogunluk var basvurular cok demisti,,,ama bence onlarin deidkleri bu cek mektubu degilde sinava ne zaman girecegimizi belirten mektup 8-10 hafta suruyo demek istemislerdir bence...ama cek mektubunuda bukadar cabuk beklemiyodum...
hayırlı olsun sanslı. hiç heyecan yapmana gerek yok, rahat rahat hazırlan sınavına. hollandada hiçbir zaman iki gün önce sınav haber vermezler, için rahat olsun. hatta insan beklemekten sıkılıyor bile. :D sana ve tüm arkadaşlara başarılar..
helin yazdı:
hayırlı olsun sanslı. hiç heyecan yapmana gerek yok, rahat rahat hazırlan sınavına. hollandada hiçbir zaman iki gün önce sınav haber vermezler, için rahat olsun. hatta insan beklemekten sıkılıyor bile. :D sana ve tüm arkadaşlara başarılar..

tesekkur ederim ablacim ilgilenip cvp yazdigin icin...ama iste yinede merak ettim acaba ceki odedikden kac gun yada kac hafta sonrasina cvp gonderiyolar diye...ayrica guzel dilegin icinde allah razi olsun ablacim...cunku biran once burayi bitirip mbo ya baslamak istiyorum oyuzden biraz sabirsizlaniyorum,,,tekrar tesekkurler ablacim...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol