Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

AAAAAAAAAAAAAAA Geçtimm mmmm mmmmmmm mmmmm

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 6.564 görüntülenme
Allahıma şükür sonunda geçtim inanamıyorum resimliden 100 puan diyerleri tolplamda 46 puan almışım inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkese çok teşekürler allaha herkese gösteriir inş
Tebrik ederim arkadaşım, güzel puanlar geçmişsin. İnşallah en kısa zamanda vizenide

eline alırsın. Allah yardımcınız olsun.
hayırlı uğurlu olsun kardeşim darısı vizene inşaallah.
Tebrikler kardeş.sende bizim safımıza katıldın yani :)

vize stresine hoşgeldin :lol:
hayırlı ugurlu olsun kardesim darısı basıma bende bekliorum sonucumu insallah vizende cabuk ve olumlu cıkar hadi hayırlı olsun
slm arkadaslar tebrik ederim bende girdim o strese 4 ay once sinavi kazandim vizemi aldim suan hollandadayim ama hersey bununla bitmiyor burdada ne yapacagim sorunu var dil ogren ehliyet al egitim vs hicbisey yapmadan oylece olmuyor :(
Herkese Çok Teşekürler Darısı herkesin başına inş. Buse inş seninde güzel haberlerini alacaz kardeşim conhoney saol kardeşim walla içimi kaç gün öncesinden rahatlatın seninde hakın ödenmez :D Herkese Tekrar Teşekürler çok radio dinledim günde 3 saat hollanda radyoları onların çok faydası oldu allahıma çok şükür
tebrikler :)
tebrikler darisi vizene insallah..
tebrikler arkdsm cok sevindim adina,,,vizende en kisa zamanda cikar ins ins ins,,,

guzel bi puanla gecmissin burda ki sinavlardan birinden muaf tutulma hakkini kazanmis bulunuyorsun ,,,,tekrar tebrikler...
:ugeek: :ugeek: :ugeek: tebrikler arkadasim.insallah vizenide kisa zamanda alirsin.rabbim yardimci olsun bol sanslar.
Öleymiş Şanslı Hocam A 2 İLE Geçmiş darısı herkesin başına inş bu sitenin kurucularının hakı ödenmez hepsine ne kadar teşekür etsem azdır sayenizde çok şükür
gözünaydın geçmiş olsun sıra bizlerde sınavın nasıl geçtiğini yazdınmı ben göremedim aklında kalanlar oldumu bana ve sınava girecek arkadaşlara tecrübe olsun gerçekten kutluyorum seni çok stresli bir dönem benim 6 temmuzda kısmetse çok geç tarih verdiler stresim daha çok arttı gün ilerledikçe bildiklerimide unuttum
Saolun evet A-2 DEN Geçmişim Hayırlısı Ya tüm arkadaşlara tavsiyem çok radyo dinlesinler ve çalışa bildikleri kadar sorulara çalışsınlar ben 300 yakın zıt ezberledim ve hemen hemen bu sitedeki bütün soruları aldım ve en başından en sonuna tüm kelimelere çalıştım bendeki cdlerin faydası çok büyük oldu bende allaha çok şükür tek sıkıntım nazeykınlardı nazeggen'lardi onlarıda her gün 4 saatlik radyo dinlemesiyle çözdüm tv izlemeyin pek anlamasınız ama radyoları iyi dinleyin Herkese Başarılar

sansli...
Karizmaydi yazdı:
Allahıma şükür sonunda geçtim inanamıyorum resimliden 100 puan diyerleri tolplamda 46 puan almışım inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkese çok teşekürler allaha herkese gösteriir inş

neler yaptın sınavda biraz anlatabilirmisin....nasıl çalıştın...
Ben Kursa Gittim onun faydasını çok gördüm bu sitede bir kitabın görüntülü sesli anlatımını indirdim ve bir iki sesli hollandaca programlar falan indirdim onun bende faydası büyük oldu benim sana tavsiyem op weg diye bir kitap var onu bul ve ona çalış sınav o kitap işte bula bildin kadar zıt bul ben 278 tane zıt ezberledim tersden düzden ve durmadan çalış ek sorular bul bula ezberleye bildin kadar hollandaca kelime ezberle durmadan Türkçelerinide Tabiki

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol