fılıstın yanıyor kanım donuyor uyuyamıyor ınsan zaman olumcul gelıyor resmen azp oldu
acı gercekler
abdullah çok haklısın kardeşim yaa inan bende düşündükçe aklımı oynatacak duruma geliyorum artık uyuyamıyor yaşamaktan zevk alamıyorum gerçekten nası bi vicdandır nası bi mantıktır bu anlayamıyorum artık gerçekten haber izlemekten korkuyorum çünkü ben ciddi anlamda çok etkileniyorum günlerce toparlanamıyorum bu yüzden ailem bana haber izlemeyi yasakladı allahım nolur bi son bulsun bu azap o masum insaların suçu günahı yok nolur yarabbim bizleri o insanları rahmetinden eksik etme :geek:
evet acı gerçekler...kaç tane arap devleti var? gıkını çıkamıyorlar. isteseler israili tükürükleriyle boğarlar. ama ufacık israile kış bile diyemiyolar. varın gerisini siz düşünün. Peygamberin kemikleri sızlıyordur...
acaba bizim ulkemiz neyapiyor guclu ulkemiz niye sesini cikarmiyor. israil filistini bombaladigi gunun 2. veya 3. gununde TSK israilli iki firma ile tank anlasmasi yapiyor cok buyu bir rakamla. niye iptal etmiyorlar niye ambargo koyamiyor. niye devlet olarak israille yapilan tum anlasmalar iptal edilmiyor manavgat cayinin suyu niye kesilmiyor onlara verilyor? dunya sessiz katliama seyirci kaliniyor. bizler vatandas olarak bari israil mallarini boykot edelim. ve dualarimi eksiltmeyelim onlara karsi
http://www.haber7.com/haber/20090102/Filistinli-kucuk-Seymanin-haykirisi-hekesi-aglatti-Video.php
Bunu izlerken gözünden bir damla yaş gelmeyenler varsa,
Buna rağmen yılbaşı kutlanabildiyse,
Buna rağmen marka tutkusundan vazgeçilemiyorsa,
İsrail'in Hamas bahanesini haklı bulanlar olduysa!!!
Forumlarda sayfalar dolusu yazsak ne fayda?
Söz değil, Eylemdir etkili olan.
Bunu izlerken gözünden bir damla yaş gelmeyenler varsa,
Buna rağmen yılbaşı kutlanabildiyse,
Buna rağmen marka tutkusundan vazgeçilemiyorsa,
İsrail'in Hamas bahanesini haklı bulanlar olduysa!!!
Forumlarda sayfalar dolusu yazsak ne fayda?
Söz değil, Eylemdir etkili olan.
bizde öyle yönetici yok israille ilişkisini kesecek. rest çekecek. anlaşmaları iptal edecek. mangal gibi yürek ister ona.
4 ocak pazar günü çağlayanda kinimizi haykırdık elhamdulillah..
1 milyon kişi ile..!
1 milyon kişi ile..!
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol