arkadaşlar ben ayın 26 sında başvuru yaptım bugün 5 gün oldu ses soluk yok iks evrak eksik yok dedi ama gerek görürse konsolosluk çağırır dediler ama işte arayan yok alper68 çağırmışlar aynı durumdayız benim eşimde hollandadan geçti belçikaya vizem ne zaman çıkar bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin hepinize iyi akşamlar diliyorumm...
acele ( iks den basvuru sonucu )
pozitif ,dusun ki,mutlu haber alasin...!!!
posta adresin dogru mu...?
arayip sorabilirsin.....!!!
belki yoldadir..kolay gelsin!!!!@@@
http://www.ind.nl
ind tel info numarasi hollanda
http://www.ind.nl/NL/algemeen/contact/informatielijn/index.asp?lang=nl&subhome=&title=&origin=
http://www.iks.com
posta adresin dogru mu...?
arayip sorabilirsin.....!!!
belki yoldadir..kolay gelsin!!!!@@@
http://www.ind.nl
ind tel info numarasi hollanda
http://www.ind.nl/NL/algemeen/contact/informatielijn/index.asp?lang=nl&subhome=&title=&origin=
http://www.iks.com
hangi numarayı arayabilirim varsa gönderirmisin..
cozı dostum bende hollandadan gectım dogru evet ama benle herseyın aynımı benle kıyaslayıp kendını uzme benım kızım var bır ıkıncısı ben hollandadan ret almıstım bunun ıcın bana sorun yaptılar ok anladınmı sen nlden ret almısmıydın
bende 5 eylülde başvurdum dün bi evrak eksikliği için gittim onuda hallettim ama 3 ay oldu beklemek çok zorrrr
bys merhaba ıns yakın zamanda cıkar vızen ya eksık evragın neymıs ne oldugunu soylermısın
nufus müdürlüğündfen alınan aile dökümünün arkasında apostil kaşe eksikmiş onu yaptırdım dün bekliom bende 10 gün içinde bi cevap vereceklerini sölediler
arkadaşlar ben ayın 26 sında başvuru yaptım bugün 5 gün oldu ses soluk yok iks evrak eksik yok dedi ama gerek görürse konsolosluk çağırır dediler ama işte arayan yok alper68 çağırmışlar aynı durumdayız benim eşimde hollandadan geçti belçikaya vizem ne zaman çıkar bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin hepinize iyi akşamlar diliyorumm...
arkadasim bekle birazcik sabir kolay gelsin iyi haberlerini aliriz umarim
bugün iks den kontrol ettim pasaportumun yollandığını sölediler vizem çıkmış heralde :D:D:D:D:D:D:D
hayırlı olsun arkadaşım darısı bizim başımıza....
[kayan_yazi]saolunnnnnn çıkmış vizemm darısı herkesiin başınaaa[/kayan_yazi]
tebrıkler arkadasım darısı bıze ınsallah gozun aydın hersey gonlunce olur
ya arkadaşlar ben şuanda vize bekliyorum durum malum ya benim eşim buraya gelse beraber beklesek vizeyi vize çıkma durumuma bi etkisi olurmu bi bilgisi olan varsa bana haber verseye ya ben artık beklemek istemiyom vizem çıkmıyo madem eşim gelsin beraber bekliyelim cvp lütfen......
cozı bı fıkrım yok ama bende basvuru yaptım 20 gun oldu bende dayanamadım esım ve kızım yanıma geldı 4 gundur yanımdalar bısey olacagını sanmıyorum ok
[kayan_yazi]saolunnnnnn çıkmış vizemm darısı herkesiin başınaaa[/kayan_yazi]
tebrik ederim arkadasim iyi calismalar
ya arkadaşım sen vizeye ne zaman başvuru yapmıştın senide bizim gibi ankaraya 2.kez çağırdılarmı ya ben çok büyük bi merakla bekliyorum ......
nufus müdürlüğündfen alınan aile dökümünün arkasında apostil kaşe eksikmiş onu yaptırdım dün bekliom bende 10 gün içinde bi cevap vereceklerini sölediler
bunu öğrendiğim iyi oldu ben sadece iyi hal kağıdına apostil istiyolar sanıyodum demek aile toplum kağıdınada istiyolar,bende bugün vericem evraklarımı saat:14.00da sabahtan adliyeye giderim artık eksik bişey olmasın.
bunu öğrendiğim iyi oldu ben sadece iyi hal kağıdına apostil istiyolar sanıyodum demek aile toplum kağıdınada istiyolar,bende bugün vericem evraklarımı saat:14.00da sabahtan adliyeye giderim artık eksik bişey olmasın.
Arkadaşım benim düştügüm yanılgıya sende düşme aile toplum kaydını kendi adına çıkar ama baba anne kardeşler eş çocuk bunlarda görünmeli sadece eşin ve sen olmayacak buna dikkat et tercüme apostil unutma BİRDE ihal yani sabıka kaydını sabah ver kapıda dilekçe satıyorlar al doldur VER ÖYLE SONU SAAT 15:00 veriyorlar adliyeye götür apostil yaptır yakın zaten 15 dakka ben bir ay oldu verdim bekliyorum ALLAH herkesin yardımcısı olsun kolay gelsin
Arkadaşım benim düştügüm yanılgıya sende düşme aile toplum kaydını kendi adına çıkar ama baba anne kardeşler eş çocuk bunlarda görünmeli sadece eşin ve sen olmayacak buna dikkat et tercüme apostil unutma BİRDE ihal yani sabıka kaydını sabah ver kapıda dilekçe satıyorlar al doldur VER ÖYLE SONU SAAT 15:00 veriyorlar adliyeye götür apostil yaptır yakın zaten 15 dakka ben bir ay oldu verdim bekliyorum ALLAH herkesin yardımcısı olsun kolay gelsin
apostilleri hallettim şimdi başıma mutuelle çıktı aslında eşim göndermişti ama benimde ismim yazması gerekiyomuş bendekinde sadece eşimin ismi yazıyodu.ben sigortalı olmadığım halde nasıl benim isimim yazıcakki yazmıyolarmış işte nasıl alıcaz bilmiyorum.
ya muttel kağıdında senin adın olmaması gerek ama bilmiyorum sen sordun mu arkadaşım öyle oluyomuymuş bide vizesi çıkan arkadaş yokmu ya..
bacanak napıyosun. ben fatih. ya dıyorum alper68 kım kım kım:):):). banada yardımcı olur musun bacanak bende yenı basvuruyorum vızeye
Alper68 yok bu aralarda , ya kardes ben burda oldukca sik Aksarayli goruyorum,
Birkac forumdada Aksaraydan ozellikle Belcika ve Hollandaya basvurularin cok oldugunu okudum,
Bu Aksarayin bir ozelligi mi var ki ?
Birkac forumdada Aksaraydan ozellikle Belcika ve Hollandaya basvurularin cok oldugunu okudum,
Bu Aksarayin bir ozelligi mi var ki ?
Aksaraylıları bilmiyorum ama belçikaya gidince bayağı bi emirdağlı göreceğine eminim nevilen :D
Ilk kez basvurdugumda ,konsoloslugun onunde bir grup konusuyordu boyle.
Hepsi Emirdagli,hepsi Belcika yolcusu.
Ama istisnasiz hepsi,Mulakata girdigimde kuyruk vardi,benim onumde 3-5 kisi,
bende pur dikkat dinliyorum,ne oluyor,ne soruyorlar,nasil davraniyorlar diye,
Kadinda bir yuz ifadesi vardi ki,ama her gecen Emirdagdan,Hollandali esler,
Belcikaya gecilmis,Hollandadan da 1-2 red var..
Buralarda sosyal bir durum varda,cozemedim.
Belki vaktinde,Aksaray ile Emirdagdan asiri isci alindi,gidenlerin 2. 3. nesilleri hemserileriyle
evlilik yapti..
Yoksa durduk yere hadi hep beraber Avrupadan evlenelim demezler degil mi :)
Hepsi Emirdagli,hepsi Belcika yolcusu.
Ama istisnasiz hepsi,Mulakata girdigimde kuyruk vardi,benim onumde 3-5 kisi,
bende pur dikkat dinliyorum,ne oluyor,ne soruyorlar,nasil davraniyorlar diye,
Kadinda bir yuz ifadesi vardi ki,ama her gecen Emirdagdan,Hollandali esler,
Belcikaya gecilmis,Hollandadan da 1-2 red var..
Buralarda sosyal bir durum varda,cozemedim.
Belki vaktinde,Aksaray ile Emirdagdan asiri isci alindi,gidenlerin 2. 3. nesilleri hemserileriyle
evlilik yapti..
Yoksa durduk yere hadi hep beraber Avrupadan evlenelim demezler degil mi :)
belçikalılar emirdağı başka bir ülke filan sanıyo olabilirler... :lol: :lol: :lol:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol