arkadaslar benim eşim belçika vatandası 23.09.2009 da basvuru yaptım ama eşim belçikada calışmıyo kayın babamın maas bodrosunuda verdim gelir kanıtı olarak eşimin çalışmaması bi sorun olurmu vize red gelirmi bu sebepden bilgisi olan arkadaslara şimdiden tşk
Lutfen konuya uygun baslik seciniz,,,acil,,yardim,,,acil yardim edin gibi basliklar acmak yasaktir
saygilar
sansli.....
ACİLL YARDIMM
arkadaslar benim eşim belçika vatandası 23.09.2009 da basvuru yaptım ama eşim belçikada calışmıyo kayın babamın maas bodrosunuda verdim gelir kanıtı olarak eşimin çalışmaması bi sorun olurmu vize red gelirmi bu sebepden bilgisi olan arkadaslara şimdiden tşk
Tam emin olmamak üzere problem olur cünki senin cagıran es düzenli bir iste calısıyor olması gerekli yani düzenli bir maaş olması lazım tabi esin hastalık vs gibi seylerden dolayı calısmayıp para yardımı alıyorsa o ayrı ama baska arkadaslar daha net cvp verecektir.Bu yazmıs olduklarım aile birlesimi icin arkadasım allah yardımcımız olsun..
Esin hic mi calısmıoyor yoksa baska ülkede mi calısıyor ?
Tam emin olmamak üzere problem olur cünki senin cagıran es düzenli bir iste calısıyor olması gerekli yani düzenli bir maaş olması lazım tabi esin hastalık vs gibi seylerden dolayı calısmayıp para yardımı alıyorsa o ayrı ama baska arkadaslar daha net cvp verecektir.Bu yazmıs olduklarım aile birlesimi icin arkadasım allah yardımcımız olsun..
Esin hic mi calısmıoyor yoksa baska ülkede mi calısıyor ?
eşim suan calışmıyor ama hemsirelik okumuş ama su anda işi yok mülakatada cagırdılar ama eşin calışmıyor ne yapacaksınız seni götüremez ne demediler fazla bişeyde sormadılar eşim belcikada ve baska biyerdede hiç çalışmamış biz kayın babamın maas bodrosunu verdik ek evrak olarak gelir kanıtı ankaradaki tercümanlar belçika vatandası olduktan sonra calısıp calışmamasına dikkat etmiyorlar demişlerdi
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol