hollandaca uyum kursu sınavına (inburgeringstoets) kısa zamanda hazırlık dersi verilir... kazanmak garantili.
0505 278 08 60
nazlı
ADANADA HOLLANDACA DERS VERİLİR
nazli ders basi 1 saat 20 milyon alsan yeter .... fazlasini istersen kimse gitmesin simdiden soylemesi saygilar
nazli ders basi 1 saat 20 milyon alsan yeter .... fazlasini istersen kimse gitmesin simdiden soylemesi saygilar
ben ders basi kazanma garantili 10 tlden veririm valla:D
Ben kazanma garantili uste para veririm yeter ki para kaptirmasinlar KURS lara ...
tarihleri mevsimleri aylari yillari sayilari bir iki kelime ezberlemeyi bu hikaye kisminin 1ci bolumunde susmadan kendini tanit 2ci hikaye kisminda hollanda kulturuyle alakali bisiler soyle yemeyeceksen GIT 1.500 ytl para kaptir kurslara
tarihleri mevsimleri aylari yillari sayilari bir iki kelime ezberlemeyi bu hikaye kisminin 1ci bolumunde susmadan kendini tanit 2ci hikaye kisminda hollanda kulturuyle alakali bisiler soyle yemeyeceksen GIT 1.500 ytl para kaptir kurslara
Sayın Nazlı hocacık o sınavın ismi inburgeringexamen olacaktı bilgilerinize....
Siz daha birinci dakikada golü yemişsiniz yazık oldu...
Her bir eski yerleşik Tr ye geri dönüp kurs açmaya kalkarsa sonuç işte böyle olur.
Not:
Eski Yerleşik:Uyum sınavına girmeden 60-70 lerde gelen bizim bu sınava girmemiz için imza bile veren kafalar.
Siz daha birinci dakikada golü yemişsiniz yazık oldu...
Her bir eski yerleşik Tr ye geri dönüp kurs açmaya kalkarsa sonuç işte böyle olur.
Not:
Eski Yerleşik:Uyum sınavına girmeden 60-70 lerde gelen bizim bu sınava girmemiz için imza bile veren kafalar.
:D:D:D: bende sınava girmeden önce baya bi araştırma yaptım adanada.sınava hazırlanmak adına bi kurs buldum 1,500 tl istedi ve kurs hemen senin istediginde başlamıyor ve kesin bi tarihi yok sınıfın aktif olması için en az 6 kişi olması gerekmiş ben ozaman yazılsaydım 2 kişi olucaktım ve 4 kişinin daha yazılamasını beklicektim..:D:D:D neyse geç kalamıcağımı söyledim bian önce girmeliydim sınava sonra bana özel ders verebileceklerini söylediler onun fiyatıda 2,400 le 2,800 arası :D::D neymiş 1.bölüm 70 garanti 2.bölüm 16 garanti :D:D
ben kendim çalıştım ewde ve bu sitenin sayesinde başarılı oldum.sonuç olarak
darısıbasima arkadaşımın dedigi gibi bu kadarını başaramayacak kişiler gitsin bayılsınlar o parayı:D nazlı hocam size karşı cepe alındıgını sanmayın kesinlikle biz sadece bu formun üyelerine yardım gördügümüz gibi yardım etmek istiyoruz forumda bi dolaşırsanız görürsünüz burdaki üyelerin nekadar birbirine yardımcı oldugunu..deneme sınavı için elinde fazla tin kodu olanlar öernek hatice istiyene verebilirim veya çalışma kitaplarını felan istiyene verebilirim die bi çok konu var... yanlış şeyler yazdıgıımı düşünmüyorum ama yazdıysamda kimse k.bakmasın iyi günler
ben kendim çalıştım ewde ve bu sitenin sayesinde başarılı oldum.sonuç olarak
darısıbasima arkadaşımın dedigi gibi bu kadarını başaramayacak kişiler gitsin bayılsınlar o parayı:D nazlı hocam size karşı cepe alındıgını sanmayın kesinlikle biz sadece bu formun üyelerine yardım gördügümüz gibi yardım etmek istiyoruz forumda bi dolaşırsanız görürsünüz burdaki üyelerin nekadar birbirine yardımcı oldugunu..deneme sınavı için elinde fazla tin kodu olanlar öernek hatice istiyene verebilirim veya çalışma kitaplarını felan istiyene verebilirim die bi çok konu var... yanlış şeyler yazdıgıımı düşünmüyorum ama yazdıysamda kimse k.bakmasın iyi günler
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol