ind nin göndermiş oldugu positif cevap mektubunda bulunan hesaba 830 avro yatıracaksın tahmini 7 iş gününde hesaplarına gecer bundan sonra yapman gereken bu süre geçtikten sonra baglı bulundugun konsolosluga tel acıp dosyanın ellerine ulasıp ulasmadıgını ögrenmendir.eger geldiyse 27 tl yapıkredi bankası yada işbank subelerinden birine yatırıp bir IP yani rendevu şifresi alıyorsun orda tel yazılı ve ne saatlerde arayabilecegin aradagın bu yer sana konsolosluga giderken götürmen gereken evrakları söyleyecek.
GEREKEN EVRAKLAR ŞUNLAR
*KENDİ PASAPORTUNUN FOTOKOPİSİ VE ASLI
*EŞİNİN PASAPORTUNUN FOTOKOPİSİ
*EVLİLİK CÜZDANININ FOTAKOPİSİ VE ASLI
*A-B FORMU NÜFÜS MÜDÜRLÜGÜNDEN ALINIYOR
*4 ADET RESİM AMA BOYUTLARINI VİZE ALACAM DİYE CEKTİR
*ALLAH YARDIMCIN OLSUN ŞİMDİDEN HAYIRLI YOLCULUKLAR
Advies Positief
vize 2-3 gunde gecer eline.
konsoloslugun vizeyi vermeme hakki oldugunu biliyorum.
yanlis hatirlamiyorusam; bu forumda bir arkadas, konsoloslukta sorulan sorulara celiskili cevaplar verdigi icin, durumunuz tekrar incelenecek denerek vizenin verilmedigini yazmisti.
ayni sorulara bende muhatap oldum. nerde nasil tanistiniz? esinizin veya partnerinizin anne adi veya baba adi ne? gibi sorular sordular. allahtan hic teklemedim.
selamlar...
konsoloslugun vizeyi vermeme hakki oldugunu biliyorum.
yanlis hatirlamiyorusam; bu forumda bir arkadas, konsoloslukta sorulan sorulara celiskili cevaplar verdigi icin, durumunuz tekrar incelenecek denerek vizenin verilmedigini yazmisti.
ayni sorulara bende muhatap oldum. nerde nasil tanistiniz? esinizin veya partnerinizin anne adi veya baba adi ne? gibi sorular sordular. allahtan hic teklemedim.
selamlar...
yazdim ya iste.
bana,
esinizle ne zaman nerde tanistiniz?
esinizin baba nedir? diye iki soru sordular.
cevaplarimi bilgisayara giris yaptilar.
bu sorulari hollandaya gelince aynen ind de sorabilir.
Turkiyedeki cevaplarla ortusuyor mu bakabilirler. bunlar hep anlasmali evlilik mi suphesinden soruluyor bence...Dikkat!
selamlar...
bana,
esinizle ne zaman nerde tanistiniz?
esinizin baba nedir? diye iki soru sordular.
cevaplarimi bilgisayara giris yaptilar.
bu sorulari hollandaya gelince aynen ind de sorabilir.
Turkiyedeki cevaplarla ortusuyor mu bakabilirler. bunlar hep anlasmali evlilik mi suphesinden soruluyor bence...Dikkat!
selamlar...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol