Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

aile bırlesım vızesı

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.672 görüntülenme
arkadaslar ben 08.13.2009 tarıhınde ankara belçika ıks basvuru merkezıne aile birlesimi için basvuruda bulundum esım cıfte vatandas ılk evlılık yas buyutme yok 3 gun sonra eksık evrak oldunu soyledıler 2 gun ıcersınde gonderdım evrakları problem kalmadıgını soyledıler ama uzerınden 2 ay gectı halen daha pasaport işlemde cıkıyor belçika içişleri bakanlıgından cevap bekledıklerını soyluyorlar anlamıyorum neden bu kadar uzun suruyor bazı arkadasların dedıgı gıbı sahte evlilik yapanların bile bu kadar surmuyor hep ayrıyız bu bana cok zor gelıyor ne yapmam gerekıyor acaba..
Arkadaşım vala forumda bi arkadaşımız daha var efsane sanırım oda 3 aydır filan bekliyor biraz sabırlı olmak lazım bizlerde bekliyoruz
bende yarın yapıyorum basvuruyu.bakalım ne olcak
merhaba arkadaslar..

Zeyna sana bi sorum olacaktı bu başvuru formu varya schengen başvuru

bu forma 2 fotoğraf mı yapıştıryoruz tek mi?

benim tercüman tek fotograf yapıştırmış
????
benim tercüman resimleri yapıştırmamış ataçla tutturmuş ama 2 resim diye biliyorum 2 form 2 resim öyle olması lazım..
hımm anladım..

Bendede zımbalanmış tek fotoğraf var..

biraz önce bi sitede okudum başvuru formuna 2 adet resim yapıştırılması gerekiyor diye..

kafam karıştı yanii
dogrudur ömer bi bilgim yok zaten yapıştırmadan götürcem onlar yapıştırsın.tercüman bana öyle söyledi kendileri yapıştırsın sonra yanlış yapıştırmıssınız falan diye problem etmesinler dedi
Tamam..

yarın randevun var allah yardımcın olsun
evet ömer ya sorma.çok deişik bi duygu.ne heyecanlıyım ne de deilim.üstüne üstlük grip oldum.2 gündür yapmadıgım şey kalmadı inşallah yarına biraz daha iyileşmiş olurum.
İnşallah bir problem çıkmaz..hayırlısı ile verirsin evrakları

Geçmiş olsun bu arada

yarına iyileşirsin inşiyileşmessen bile evrakları teslim ettikten sonra kesin iyileşirsin
korkuyorum aslında eksik evragın var demelerinden.bakalım hayırlısı
www.iks.com

bakiniz Dosya mvv numaranizla!!!!

ayrica bu forum da bu konuda bir cok bilgiler verilmis(mvv Belcika)bolumunde

Belcikada mahalli (Belediyelerde)oteriterlerde(adliye)yapancilar icin sorumlu koordinar(Polis kontrol memuru)Acik Adres ki (kiralik yerde kalip kalmadiginiz)verilerinizin tam kontrolu takip edilmekdedir!!!

Esiniz Belcika belediyeden ve mvv islem takip dairesinden baksin!!!sizde iks.com bakiniz

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol