Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

aile brleşimi

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 3.333 görüntülenme
arkadaşlar beş ayıma girdim eksik evraklarıda vereli 10 hafta oldu 3 hafta önce eve poliste geldi onayıda vermiş eşim doğumda yaptı halan cvp alamıyorum iks yi arıyorum işlemde dofi arıyoz işlemde meil cekiyorum icişleri bakanlından vize onayı cıkmadı nezaman bir son bulcak hicbir sıkıntımız yok gitmemek icin birde bunun üstüne red gelirse tamam olur insanda ümit adına istek adına bişe bırakmıyolar şu sitede biride vizem onaylandı dese inan kendim almış gibi sevinecem artık
kardeşim öncelikle umudunu yitirme bende senle aynı durumdayım benimde dosya işleme alındığından beri 3 ay oldu neredeyse, 17 günlükte kızım var. hayırlısıyla çıkar vizelerimiz enkısa zamanda inşallah. sen umudunu yitirme hayırlısı de...

arkadaşlar dofide sonuç sayfam 2 gündür işlem basamaklarını gösteren sayfa çıkıyor vizem çıkacakmış gibi hissediyorum dua edin bizler için lütfen...
hadi bakalim ins ins ins arkdsm guzel bi haber olarak sitemize yansisin icindeki his,,,,dualarimiz butun basvuru yapan bekleyen arkdslarimiz icin...
ali kardes vizeyi bi alsan inan kendim almıs kadar sevinecem..cünkü özünde iyi bi insansın..5 dakika da olsa konsoloslukta görüsmüstük seninle .ayrıca tebrik ederim baba olmusun .rabbin uzun ömür verir beraber...selamlar
merhabalar

bende 7 aydır bekliyorum eksik evrağım işleme gireli 3 ay oluyor :)

cok komik bir durum gülüyorum sadece, sinirden olsa gerek

kolay gelsin hepimize

eşim pazartesi belediye baskanıyla görüşmeye gidicek bakalım ne dicek bize.
arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekür ederim aynı kaderi paylaşan arkadaşlar allah hepimizin inşallah hayırla sevdiklerine ailelerine kavuşmayı nasip etsin
atabilgin yazdı:
kardeşim öncelikle umudunu yitirme bende senle aynı durumdayım benimde dosya işleme alındığından beri 3 ay oldu neredeyse, 17 günlükte kızım var. hayırlısıyla çıkar vizelerimiz enkısa zamanda inşallah. sen umudunu yitirme hayırlısı de...

arkadaşlar dofide sonuç sayfam 2 gündür işlem basamaklarını gösteren sayfa çıkıyor vizem çıkacakmış gibi hissediyorum dua edin bizler için lütfen...

insallah atabilgin.insallah esine ve yavruna kavusursun biranonce.bebekle ayri kalmak daha bi zor.simdi bunu daha iyi anlayabiliyorum.suan esinin sana ne kadar ihtiyaci vardir kimbilir.ama insallah en kisa zamanda alicaksin vizeyi bu zor gunler bitecek.ya evrak isteyecekler senden yada vizen gelcek atabilgin.benimde oyle olmustu biliyosun.bence dosyan karar asamasinda.insallah bekleyen herkesin cikar biranonce vizesi.Allah hepimizin yardimcisi olsun...
ali oflaz yazdı:
arkadaşlar beş ayıma girdim eksik evraklarıda vereli 10 hafta oldu 3 hafta önce eve poliste geldi onayıda vermiş eşim doğumda yaptı halan cvp alamıyorum iks yi arıyorum işlemde dofi arıyoz işlemde meil cekiyorum icişleri bakanlından vize onayı cıkmadı nezaman bir son bulcak hicbir sıkıntımız yok gitmemek icin birde bunun üstüne red gelirse tamam olur insanda ümit adına istek adına bişe bırakmıyolar şu sitede biride vizem onaylandı dese inan kendim almış gibi sevinecem artık

hayirli ugurlu olsun bebeginiz Allah anneli babali buyutsun insallah.arkadasim aklina kotu seyler getirme.insallah cikacak vizen.olumlu dusun olumlu olsun.insallah biranonce bebegine ve esine kavusursun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol