Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

akadaslar yardimci olursaniz sevinirim belcika hakkinda

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.881 görüntülenme
ben hollandada suan kacak durumdayim evliyim esimin suresiz oturumu var ben belcikadan oturum isimi hallede bilirmiyim ? ve nasil yapmam gerekiyor tsk
arkadsim hosgeldin aramiza.topicleri incelersen senin sorununla ilgili bikac aciklama var.oncelikle onlara goz atmani tavsiye ediyorum.bu tur tek sorulu cumlerleri (herhangi bir aciklamasi olmayan) yapmaktansa biraz arastirip bulur ona gore anlamadigin,karisik yada bilgi sahibi olmadigin bolumler hakkinda sorularini iletirsen inaniyorum ilgilii arkadslar daha cok yardimci olacaklar.

allah yardimcin olsun
Esiniz Belcikadan Size Turkiyeden Davediye Yapmasi gerekir(kural Geregi)yeniden Geri Donup Vize

Almak icin tr den Tekrar Giris Belcikaya Yapmalisiniz!!!!

Burda Turist olarak kalmaniz Geleceginiz icin zararlidir!!Yurd disi cikis risikosu yakalanirsaniz tehlikelidir!!Belcikada Sorun olmasada Sinir ulkeler tehlikelidir!!Bilginize!!!!!!!!!!!!
nevilen yazdı:
arkadsim hosgeldin aramiza.topicleri incelersen senin sorununla ilgili bikac aciklama var.oncelikle onlara goz atmani tavsiye ediyorum.bu tur tek sorulu cumlerleri (herhangi bir aciklamasi olmayan) yapmaktansa biraz arastirip bulur ona gore anlamadigin,karisik yada bilgi sahibi olmadigin bolumler hakkinda sorularini iletirsen inaniyorum ilgilii arkadslar daha cok yardimci olacaklar.

allah yardimcin olsun

isde aciklama basvuru moden b ucretsiz Avrupa yerlesim karti

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=15&t=2228

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol