ben hollandada suan kacak durumdayim evliyim esimin suresiz oturumu var ben belcikadan oturum isimi hallede bilirmiyim ? ve nasil yapmam gerekiyor tsk
akadaslar yardimci olursaniz sevinirim belcika hakkinda
arkadsim hosgeldin aramiza.topicleri incelersen senin sorununla ilgili bikac aciklama var.oncelikle onlara goz atmani tavsiye ediyorum.bu tur tek sorulu cumlerleri (herhangi bir aciklamasi olmayan) yapmaktansa biraz arastirip bulur ona gore anlamadigin,karisik yada bilgi sahibi olmadigin bolumler hakkinda sorularini iletirsen inaniyorum ilgilii arkadslar daha cok yardimci olacaklar.
allah yardimcin olsun
allah yardimcin olsun
Esiniz Belcikadan Size Turkiyeden Davediye Yapmasi gerekir(kural Geregi)yeniden Geri Donup Vize
Almak icin tr den Tekrar Giris Belcikaya Yapmalisiniz!!!!
Burda Turist olarak kalmaniz Geleceginiz icin zararlidir!!Yurd disi cikis risikosu yakalanirsaniz tehlikelidir!!Belcikada Sorun olmasada Sinir ulkeler tehlikelidir!!Bilginize!!!!!!!!!!!!
Almak icin tr den Tekrar Giris Belcikaya Yapmalisiniz!!!!
Burda Turist olarak kalmaniz Geleceginiz icin zararlidir!!Yurd disi cikis risikosu yakalanirsaniz tehlikelidir!!Belcikada Sorun olmasada Sinir ulkeler tehlikelidir!!Bilginize!!!!!!!!!!!!
arkadsim hosgeldin aramiza.topicleri incelersen senin sorununla ilgili bikac aciklama var.oncelikle onlara goz atmani tavsiye ediyorum.bu tur tek sorulu cumlerleri (herhangi bir aciklamasi olmayan) yapmaktansa biraz arastirip bulur ona gore anlamadigin,karisik yada bilgi sahibi olmadigin bolumler hakkinda sorularini iletirsen inaniyorum ilgilii arkadslar daha cok yardimci olacaklar.
allah yardimcin olsun
isde aciklama basvuru moden b ucretsiz Avrupa yerlesim karti
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=15&t=2228
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol