Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Akraba ziyareti!

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 1.517 görüntülenme
Ablam HOLLANDA'da yaşıyor ve 4 dükkan sahibi aylık gelirini yüksek gösterebilir. Bana davetiye yollasa gidebilirmiyim? 20 yaşındayım bekarım askerliğimi yapmadım ssk yok başlangıç var ama devam etmiyo eczanede çalışıyoorum aylık gelirimi yüksek gösterebilirim. ama teksorun ssk olurmu sizce 1 ay yatırsak gidebilirmiyim.
naarnederland01 yazdı:
Ablam HOLLANDA'da yaşıyor ve 4 dükkan sahibi aylık gelirini yüksek gösterebilir. Bana davetiye yollasa gidebilirmiyim? 20 yaşındayım bekarım askerliğimi yapmadım ssk yok başlangıç var ama devam etmiyo eczanede çalışıyoorum aylık gelirimi yüksek gösterebilirim. ama teksorun ssk olurmu sizce 1 ay yatırsak gidebilirmiyim.

valla kardeşim benim görüşüm sana turist vizesi biraz çok zor verirler.

1. si askerliğini daha yapmamışsın bu büyük bir çekinti yaptırabilir konsolosluğa !

artı bir de ne olursa olsun turist olarak europe ya gidebilmek için

bankada belli miktar para, en az 4 aylık sigorta ödendiğine dair ve maaş bordrosu

ve son olarakta kredi kartınız varsa kredi kartlarını beyan ediyorsunuz ve üzerinizde

gayrimenkul tapusu ve araba ruhsatı gibi şeyler istiyorlar kendi adınıza !

eğer bu özellikleri taşıyamıyorsanız ve de yaşınız 20 ve şu an hazır bir asker sayılırsınız

sizin işiniz çok zor ! size biraz zor güvenirler kendi kendilerine şunu derler bu kişi şu an hazır asker ya gider de geri gelmezse !

vallahi bence var ya hiç turist gibi müracaatlarda bulunma kardeşim !

git paşalar gibi önce bir askelriğini yap ve sonrada gel !

daha sonra ablanız sizi iyi dürüst bir bayanla tanıştırsın ve görüşün anlaşın

sonunda da eğer birbirinizi severseniz , evlilik yapın sonrada aile birleşimi olarak

kurallara uyduğunuz sürece krallar gibide oturumunu alır ve nl ye yerleşirsin !

sonra da ablanın yanındamı çalışacaksın, yoksam ortak mı olacaksın istediğiniz yaparsın !

ama kalkar şimdiden turist gitmek için müracaatlarda bulunursun ve vizeyi şu pozisyonunda %90 vermezler ve konsolosluktan talebiniz geriye çevrilir !

ondan sonra bütün bilgileriniz nl makamlarınca, kayıtlara geçer ve arşivlerde bulunur!

sonrada gider askerliğini yaparsın ve gelirsin sonrada nl den evlenirsin aile birleşimi için müracaat ettğinizde, vallahi çok zorluklar çıkarırlar ! çünkü derler ki siz bundan 2 sene önce turist olarak müracaat etmişsiniz ve talebiniz geri çevrilmiş!

şimdi de evlilik yolu ile gelmeye çalışıyorsunuz nl ye ! biz nerden bilelim sizin anlaşmalı bir evlilik yapıp yapmadığınızı derler !

onun için kardeşim çok göze batarsın !

en garantilisi aile birleşimi olarak europe ya biraz daha tahat gidilebilir ! fakat kurallara uyulduğu sürece :)

kardeşim git sen askerliğini bitir ve 22 yaşlarına gelmiş olursun, askerliğini bitirip gelinceye kadar !

ondan sonra herşey olur gider ;)

hadi başarılar
:ugeek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol