Arkadaslar ben kurtuldum darisi butun hasretlik ceken arkadaslara olsun..Bugun isten geldigimde kocaman IND zarfiyla karsilastim nasil heycanlandim anlatamam yine gozyaslariyla zarfi actim ve okudum vize basvurusunun kabul edildigi yaziyo :) 3 ay bile surmedi basvuruyu agustosun 20 sinde yaptim bugun ayin 26 si iki ay surdu ve bu kez sevincten agladim sukurler olsun sirtimdan buyuk bi yuk kalkti ilk sizinle paylasiyorum esime bile haber vermedim msn e cagirdim :) camerada surat ifadesini gormek istiyorum.pazartesi 830 euro yatiricam artik gelmesi ne kadar surer bilemem bilgisi olan varsa yazsin herkese tesekkur ederim. Emeklerinize saglik ..
Allah bu sevinci herkeese yasatsin..
tebrik ederim gucci allah hayırlı mutlu eylesin mesut ve bahtiyar eylesin darısı bizlerin başına
aminnn saol tesekkurler insallah herkes sevdigine bir an once kavusur ..
:)))
Hadi hayirlisi... Allah yeni yasaminda utandirmaz insallah.
Hollandaya ayakbasda mezun edek seni...
Hadi hayirlisi... Allah yeni yasaminda utandirmaz insallah.
Hollandaya ayakbasda mezun edek seni...
:))) cok saol ufoss emeklerine saglik iyiki varsiniz artik ne ilan edersen et istersen buranin temizlikcisi olurum..:)))
gözün aydın arkadaşım ;)
Tesekkur ederim Efeler Diyari saolasin..
kardes vize asamalrını burada paylasırsan biz gibi vize bekleyen ardaslara yol göstermis olursunuz. ne gibi aşamalradan gectini paylaşırsan. tesekkurler paylasım icin
kardes vize asamalrını burada paylasırsan biz gibi vize bekleyen ardaslara yol göstermis olursunuz. ne gibi aşamalradan gectini paylaşırsan. tesekkurler paylasım icin
Tabiki arkadasim aklimda zaten tabiiki paylasirim simdilik benimde pek bi bilgim yok ise pazartesi gunu istenilen ucreti yatirmakla basliycam..sonraki gunlerdede neler oldu bitti yazarim.. ;) uyumayi denedim ama sevincten olsa gerek uyuyamadim en son kahvalti yapmistim ve butun gun bisey yemedim bu nasil sevinctir..nasil guzel bi duygudur anlatamam 2 seneden sonra sevdigim insana kavusuyorum dualarimiz kabul oldu esimede msn de konusurken soylemedim (artik geceleri basimi yasgigima koydugumda gozyaslarim yastigima akmayacak..gozumuz aydin) diye mesaj attim o ictenlikle gulen yuzunu kamerada gordumya artik olsemde gam yemem...sevgiler..
gözün aydın kardeş inş. bundan sonraki hayatında da böyle başarılı olursun ve ideallerine kavuşursun. sıra bizde ALLAHIM bizlere yardımcı olsun....... mutluluklar
sevgili gucci arkadaşım emin olabilirsinki bundan sonraki zaman su gibi akcak ve sıkıntılardan kurtulacaksın
yeni hayatında başarılar dilerim allah cümlemize bu duyguyu yaşatsın
yeni hayatında başarılar dilerim allah cümlemize bu duyguyu yaşatsın
gözünüz aydın arkadaşım..çok sevindim..duygularını öle güsel anlatmışsın ki..!inş biz de bigün bu güsel haberi vercez..allahım tüm bekleyenlere nasip etsin..yeni yaşamınızda stressiz,sağlılklı,mutlu,huzurlu,güsel günler hep sizinle olsun..darısı başımıza.. ;)
Arkadaslar guzel dilekeriniz icin cok tesekkur ederim..sabredin eminimki sizlerde istediginiz sonuca ulasacaksiniz kolay is degil bunlar cok sey yasadik ve cevremizede yasattik ama sabrin sonu selametmis gercekten insallah sizlerinde bir an once hallolur ve sirtinizdan yuk kalkar butun en guzel gunler sizlerin olsun yolumuz acik olsun...
selam guci tebrik ediyorum arkadaşım gerçekten çok sevindim allahım hepimizin mutluluklarını daim etsin ve hepimize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın arkadaşım sana bişey sorabilirmiyim diğer başlıktaki yazında demişin ya hani ret aldık mesai saatinden dolayı bu yüzden sözleşme saatine mi ne dikkat edin demişin ya tam anlamdım arkadaşım bizde bi takım sorunlardan istek yapamdık ve eşim yeni işe girdi 2 ay sonra 3 aylık maaş bodrosunu alcak ve 1 yıllıkta kontrat yapcaklar maaşıda 1500 euro senden isteğim tecrübeli olarak bizim durumumuzda bi yanlışlık varmı eksiğimiz diyim bu dediğim şartlar olduğunda isteğimizi yapabilirmiyiz yoksa yapmamız gereken başka şeylerde varmı mesai saati sözleşme saati gibi lütfen arkadaşım yardımını bekliyorum bir öönce eşine kavuşman dileğiyle
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim Sibel insallah sende bir an once hayirlisiyla kavusursun.. ben yine kendimden ornek vererek anlatayim
haftalik kagit uzeri sozlesme saatim 20 saat idi haftada 20 saati kesin calismam gerekiyodu ama ben sozlesme saatinden 10 15 saat daha fazla calisiyordum extra calistigim saatler mesai oluyomus ve ben bu sekilde 4 senedir calistim o yuzden sorun cikmaz sandim ama ind mesai saatlerini kabul etmiyor sadece kagit uzeri sozlesme saatin n eyse onu kabul ediyor..yazdigini okudugum kadariyla bi sorun yok egerki esinin sozlesme saatiyle 1500 euroyu dolduruyorsa bi sorun yok ek is tek is farketmez yeterki istenilen miktar olsun ama sakin 10 kurusta olsa dahi eksik olmasin ... anlatabildiysem ne mutlu bana:) yine sorularin ve diger arkadaslarin sorulari olursa memnuniyetle cevap yazar sizlere destek olurum ALLAH KOLAYLIK VERSIN..
haftalik kagit uzeri sozlesme saatim 20 saat idi haftada 20 saati kesin calismam gerekiyodu ama ben sozlesme saatinden 10 15 saat daha fazla calisiyordum extra calistigim saatler mesai oluyomus ve ben bu sekilde 4 senedir calistim o yuzden sorun cikmaz sandim ama ind mesai saatlerini kabul etmiyor sadece kagit uzeri sozlesme saatin n eyse onu kabul ediyor..yazdigini okudugum kadariyla bi sorun yok egerki esinin sozlesme saatiyle 1500 euroyu dolduruyorsa bi sorun yok ek is tek is farketmez yeterki istenilen miktar olsun ama sakin 10 kurusta olsa dahi eksik olmasin ... anlatabildiysem ne mutlu bana:) yine sorularin ve diger arkadaslarin sorulari olursa memnuniyetle cevap yazar sizlere destek olurum ALLAH KOLAYLIK VERSIN..
merhaba gucci arkadaşım cevabın için çok teşekkür ediyorum tam emin değilim ama eşim haftada sanırım 40 saat çalışıyor bu sorun değil sanırım demi? birde arkadaşım eşim 12. ayda 3 aylık maaş bodrosunu alcak ve hemen isteğimizi yapcak 1 yıllık kontratını nı da yapmışlar çalıştığğı yer tanıdığımız ve kontratın yanında kontratın bittiği an tekrar başlayacağına dair bi kağıt vercekmiş aynı bu şekilde o çalıştığı yerden birisi istek yapmış ve bi sorun olmamış ama ben yinede çok korkuyorum 2 senedir bekliyoruz o yüzden de bi pürüz çıkmasın diye elimden geleni yapıyorum bu konu hakkında bilgin varmı arkadaşım hoşçakal...
merhaba gucci arkadaşım cevabın için çok teşekkür ediyorum tam emin değilim ama eşim haftada sanırım 40 saat çalışıyor bu sorun değil sanırım demi? birde arkadaşım eşim 12. ayda 3 aylık maaş bodrosunu alcak ve hemen isteğimizi yapcak 1 yıllık kontratını nı da yapmışlar çalıştığğı yer tanıdığımız ve kontratın yanında kontratın bittiği an tekrar başlayacağına dair bi kağıt vercekmiş aynı bu şekilde o çalıştığı yerden birisi istek yapmış ve bi sorun olmamış ama ben yinede çok korkuyorum 2 senedir bekliyoruz o yüzden de bi pürüz çıkmasın diye elimden geleni yapıyorum bu konu hakkında bilgin varmı arkadaşım hoşçakal...
MErhaba Sibel rica ederim esinin 1 sene kontrati varsa sorun olmaz isin onemli yani aylik geliri haftada 40 saat uzerinden istenilen maas liminitini dolduruyosa yani tatil parasi haric netto 1420 euroyu aliyosa hic sorun yok ama lutfen dikkat edin daha oncede dedigim gibi 10 kurus dahi eksik olmasin IND nin ne yapcagi belli olmaz istenilen evraklari tam gonderin ..Bizde sizin gibi 2 senedir bekledik sabrettik umudumuzu kaybetmedik ve sonucunu aldik insallah sizde bir an once kavusursunuz..SEvgiler
tbr ler kardesim cok sevindim inan
bizde evrakları verdik 2 ay oldu nerdeyse sadece mektup gelmiş evraklarınız ulaştı işleme alındı diye
eksik evrak felan demediler bende eşimi dün yolladım nl ye :( düğünümüz 2 hafta evvel oldu umarım cabuk cıkar vize cvb ı red gelirse zaten gitmicez oraya onun için cvp olumlu yada olumsuz hemen gelsin istiyorum önemli olan onunla olmak çünkü
inş. herkezin gönlüne göre olur hersey
bizde evrakları verdik 2 ay oldu nerdeyse sadece mektup gelmiş evraklarınız ulaştı işleme alındı diye
eksik evrak felan demediler bende eşimi dün yolladım nl ye :( düğünümüz 2 hafta evvel oldu umarım cabuk cıkar vize cvb ı red gelirse zaten gitmicez oraya onun için cvp olumlu yada olumsuz hemen gelsin istiyorum önemli olan onunla olmak çünkü
tbr ler kardesim cok sevindim inan
Saolasin arkadasim kismet insallah hepimiz icin hayirlisi olur.Bendede eksik evrak istemediler ki cunku eksik yoktu sizinkilerde tam sanirim yoksa simdiye kadar eksik evrak icin mektup gelirdi.Dugununuz yeni olmus hayirli olsun bencede sakin cok ara vermeyin red gelirse gitmiycez demissin ne guzel hasretlik zor beklemek zor ozlem zor hersey zor artik ama onemli olan gonullerin bir olmasi..Islemleri bizimle paylasirsan sevinirim ..Kolay gelsin
:) hayırlı olsunn .. gözün aydın arkadaşım.. çok sevindim senin adına ne güzel yazmışsın duygularını.. Allah bizede göstersin umarım bu mutluluğu :)
:) hayırlı olsunn .. gözün aydın arkadaşım.. çok sevindim senin adına ne güzel yazmışsın duygularını.. Allah bizede göstersin umarım bu mutluluğu :)
Saol arkadasim insallah en kisa zamanda sizlerde yasarsiniz gercekten yasanmasi gereken duygular hayirlisi olsun kolay gelsin..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol