Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

allahu ekber sonunda vizemmmm cikkktiiiiiiiiiiiiiii ohhhhbee

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 2.996 görüntülenme
arkadaslar vizem cikti bugun o kadar heycanliyim ki anlatama Allah hepineze en yakin zamanda nasip eder

19 ekim de sinav

24 aralikta basvurdum

veeee 2 subat mutlu haberrrrrr

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

arkadaslar ben size tavsiye Allaha adak adayin ben adadim iki ci gunu vizem geldi inanamiyorum

allaha veriDIGIM sozumude tutacam cok sukur rabbime
ne mutlu sana ALLAH (cc) utandirmasin yolun buyuk bir bolumunu bitirdin sira ucak biletini alip buraya gelmekte insallah hersey gonlunce olsun
Hayirli olsun arkadasimm

Simdiden hosgeldinn :)
yav az evel senin le ilgili iletileri mesajları okuyordum neden cıkmadı diye soruyordun bekleye bekleye hal oldum demissin sonunda cıktı varya bende aceyip sevindim ama cok gec cıktı be bilader seninkide
bende 26 ocakta istek yaptım daha ses seda yok ellerine ulastıkların bile solelmisler mektupta gelmedi yani hiç bisey demiyorlar vallaha senin adına cok sevindim allah buyuk bakalım baam
tbr arkadas benim vizede bugun cikti
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inşallah, darısı bekleyenlerin başına inşallah...
hayırlı olsun.
Hayırlı olsun arkadaşım!.. Biz bekleyenlere de Allah sabır versin!.. Ne zor işmiş şu beklemek!
nazi yazdı:
arkadaslar vizem cikti bugun o kadar heycanliyim ki anlatama Allah hepineze en yakin zamanda nasip eder

19 ekim de sinav

24 aralikta basvurdum

veeee 2 subat mutlu haberrrrrr

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

arkadaslar ben size tavsiye Allaha adak adayin ben adadim iki ci gunu vizem geldi inanamiyorum

allaha veriDIGIM sozumude tutacam cok sukur rabbime

Hayirli ugurlu olsun arkadasim allah yeni yasaminda saglik ve mutluluk versin.allah hepimizin yardimcisi olsun.
hayırlı olsun arkadasım çok sevindim sizin adınıza..
nazi hayırlı olsun Allah utandırmasın arkadasım.

Selam ve Dua ile.

Diger işlerinde kolaylıklar.
hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,gozunuzaydin cok sevindim rabbim sagsalim esinize yeni hayatiniza yuvaniza kavusmanizida nasip etsin ins ins ins,,,
hayırlı olsun arkadasım rabbim yeni yaşamında daha güzel günler görmeni nasip etsin....bütün güzelikler senin olsun....
Evet arkadasim adak olayina bende katiliyorum sadece allahtan isteyelim.Butun vize bekleyen arkadaslarin insallah en kisa zamanda vizeleri cikar.
hayırlı olsun arkadasım allah daıma gonlune gore versın ıns sıra bızdedır ve belcıka mı hollanda mı yolcususun sımdıden hayırlı yolculuklar

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol