Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Amsterdam a bilet alacak olanlar kampanya

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.000 görüntülenme
Arkadaslar amsterdam a bilet alacak olan varsa pegasusta kampanya var ben 50 euro ya aldım hersey icinde...
eğer çarşamba günü vizem olumlu sonuç ile olursa tabiki bu bilginizi dikkate alacağım arkadaşım....

bu hollandalılara çok para yediriyoruz zaten bari bilet konusunda karımız olsun demi... :) ve bu pegasus bildiğim kadarı ile sabiha gökçenden değilmi?bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim...iyi bayramlar geçirmeniz dileği ile..dua ile..
ikra yazdı:
eğer çarşamba günü vizem olumlu sonuç ile olursa tabiki bu bilginizi dikkate alacağım arkadaşım....

bu hollandalılara çok para yediriyoruz zaten bari bilet konusunda karımız olsun demi... :) ve bu pegasus bildiğim kadarı ile sabiha gökçenden değilmi?bu konudada bilgilendirirseniz sevinirim...iyi bayramlar geçirmeniz dileği ile..dua ile..

Evet sabiha gökcenden ama normalde biletler 150 euro dan baslıyor ataturk hava alanı ile arası 64 km yani 1 saat bence 150 euro ödeyecegime 50 öderim daha karlı...Ben 3 kasım a aldım bileti 28 euro ya seyahat sigortasını yaptırdım. :mrgreen:

Tesekkürler sanada iyi bayramlar.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol