Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Amsterdam ve Rotterdam Havaalanları uçuş trafiğine kapatildi

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.967 görüntülenme
Hollanda'da Amsterdam ve Rotterdam Havaalanları uçuş trafiğine kapatıldı

İzlanda'daki yanardağ patlamasından sonra oluşan kül bulutları nedeniyle Hollanda'da Amsterdam ve Rotterdam havaalanları uçuş trafiğine kapatılıyor. Hollanda devlet televizyonunun haberine göre, söz konusu havaalanları TSİ 07.00'den itibaren en az 8 saat süreyle kapatılırken, İzlanda'dan gelen kül bulutlarının ülkedeki diğer havaalanlarının çalışmasını etkilemeyeceği öngörülüyor.

HEATHROW VE GATWICK HAVAALANLARI DA KAPANDI

İngiltere'nin Londra yakınlarındaki Heathrow ve Gatwick havaalanları da hava trafiğine kapatıldı.

İngiliz Hava Trafik Kontrol Servisi'nden (NATS) yapılan açıklamada, İzlanda yönünden gelen kül bulutlarının yoğunluğu nedeniyle Avrupa'nın en yoğun havaalanı olarak gösterilen Heathrow'un bugün GMT 00.00-06.00 arasında kapalı olacağı bildirildi.

Yüksek yoğunluklu kül bulutunun hareketinin bugün erken saatlerde de süreceği ifade edilen açıklamada, Heathrow ve Gatwick'in yanı sıra daha önce de Kuzey İrlanda'daki tüm havaalanları ve İskoçya'daki bazı havalanlarının hava trafiğine kapatıldığı hatırlatıldı.
Benim vizem geldi ya kapatırlar :)
merak etme arkdsm biletci arkdsm sordum bugun saat 2 den itibaren acilmis hava sahasi hollandanin,,,
sansli yazdı:
merak etme arkdsm biletci arkdsm sordum bugun saat 2 den itibaren acilmis hava sahasi hollandanin,,,

:) tamam o zaman sevindim :D

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol