Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Ankara'da Hollandaca Uyum Sınavı Kursu

Yorum için giriş yap 31 mesaj · 19.803 görüntülenme
Hollandaca Uyum Sınavı Kursu

Ankara'nın En İyi Hollandaca Dil Okulu

Uzun süredir Ankara’da Hollandaca Dil Eğitimi ve Uyum Sınavına hazırlık kursu vermekteyiz.

Bugüne kadar Türkiye’mizin birçok ilinden; güneyinden, kuzeyinden batısından, doğusundan 100’e yakın öğrencimiz Yerleşim Temel Bilgi Sınavını yüksek puan almak suretiyle geçmiş olup başarı oranımız %100’dür. Bu öğrencilerimizden büyük çoğunluğu da şuanda Hollanda’da yaşamaktadır.

Bizim sloganımız her zaman kalite, başarı ve güven olmuştur. Öğrencilerimizin başarılı olması için gerek eğitmenler gerekse diğer çalışanlar her türlü gayreti göstermektedirler.

Biz yeterli sayıda eğitmenle çalışmaktayız. Böylece kişileri seviyelerine göre guruplara ayırma imkânımız olmaktadır.Dolayısıyla dersleri daha başarılı ve zevkli bir hale getirmekteyiz. Bizim eğitmenlerimizin hepsi birbirinden becerikli ve başarılıdırlar.

Lale Talengroep Ankara hergeçen büyümektedir.

Sizlerde Lale ailesine katılabilirsiniz.

Yeni grubumuz 12.10.2009 tarihinde başlayacak olup kayıt işlemlerimiz devam etmektedir.

Saygılarımızla,

Lale Talengroeop Ankara

İletişim:0312 4412264

0533 4332102

0505 4131820

-----------------------------------------

Slm Arkadaslar elestiri ve tartisma sitemizde serbest. Yanliz konuyu acan arkadas hakinda yazmis oldugunuz yazida adi gecen sahsin ( Yasemin) sozyadinida belirtirseniz iddanizda hakli olmus olursunuz.

Cunku Laletalen kayitlarinda boyle bir kisinin olmadigini belirtiyorlar.Bu durumda karalama yapmis oluyorsunuz....

Yazan SITE YONETIMI
laletalengroep yazdı:
Hollandaca Uyum Sınavı Kursu

Ankara'nın En İyi Hollandaca Dil Okulu

Uzun süredir Ankara’da Hollandaca Dil Eğitimi ve Uyum Sınavına hazırlık kursu vermekteyiz.

Bugüne kadar Türkiye’mizin birçok ilinden; güneyinden, kuzeyinden batısından, doğusundan 100’e yakın öğrencimiz Yerleşim Temel Bilgi Sınavını yüksek puan almak suretiyle geçmiş olup başarı oranımız %100’dür. Bu öğrencilerimizden büyük çoğunluğu da şuanda Hollanda’da yaşamaktadır.

Bizim sloganımız her zaman kalite, başarı ve güven olmuştur. Öğrencilerimizin başarılı olması için gerek eğitmenler gerekse diğer çalışanlar her türlü gayreti göstermektedirler.

Biz yeterli sayıda eğitmenle çalışmaktayız. Böylece kişileri seviyelerine göre guruplara ayırma imkânımız olmaktadır.Dolayısıyla dersleri daha başarılı ve zevkli bir hale getirmekteyiz. Bizim eğitmenlerimizin hepsi birbirinden becerikli ve başarılıdırlar.

Lale Talengroep Ankara hergeçen büyümektedir.

Sizlerde Lale ailesine katılabilirsiniz.

Yeni grubumuz 12.10.2009 tarihinde başlayacak olup kayıt işlemlerimiz devam etmektedir.

Saygılarımızla,

Lale Talengroeop Ankara

İletişim:0312 4412264

0533 4332102

0505 4131820

hosgeldiniz aramiza SItemizde yardim icin kalabilirsiniz ama KURS olayina gelirseniz .... KURS A GEREK OLMADAN gunde 5 kelime ezberliyecek adam dahi kazanabilir .LALE TALENGROEOP Olarak basarili olabilirsiniz hatta ne alakaysa cok beceriklide olabilirsiniz ama ayda 500-750 milyon alan vatandasima 1.500 1.000 2.000 tl verdirtmem. 13 yasindaki cocuk girse onune konan cizelgeyi dahi okusa bu sinavi geciyor bu kadar garanti bi sinav icin para alinmasi bile sacma geliyor ....

ISTERSENIZ KAZANAN ARKADASLARIMIZIN BASARI HIKAYELERINI VE KURS Hakkindaki dusuncelerini okuyup kurs u kapatmak isterseniz

https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=4595 buyrun :P
Kimseyi zorla kursa kayıt etmiyoruz.

Biz kursumuza katılsın katılmasın herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Sınava gireceklerden bilgisayarı, internet bağlantısı olmayan olduğu gibi okuma yazması olmayanlar bile var.

Lütfen yaptığımız işi hafife almayın.

Saygılarımızla,

Lale Talengroep Ankara

Hollandaca Dil Eğitimi
Bu sınav yeni ekmek kapıları acti gercekten bu kolay sınav için 1500-2000tl verenler mi dersin,yoksa daha vizeye basvuru yapmadan avukata basvuranlarmı dersin,en azından vize formunu dolduralim diyenmi istersin...

yani olucak tabiki koskoca kalabalık bir ulkede yasıyoruzz herkese ekmek cikar...
insanlarin zaaf durumlarindan aciz kaldigi bi konuda uzerlerinden yararlanmakdan baska bisey degil ...

simdiye kadar rastlamadim hem yurtdisina gelicek olupda evinde neti olmayani ... hem rastlamadim bu zamanda okuma yazmasi olmayan insani .... hem sunu da anlamiyorum tamam guzel kurs acmak felan da BU KADAR KOLAY BEN NERDEYSE HIC CALISMADAN KAZANDIM cogu arkadasimda BOYLE kAZANDigi bi sinavin maliyetini bizim insanlarimizdan kat kat pahali haketmeyeceginiz tarzda para isteyerek cikartmak cok uzucu ...

dilerim ayni sekilde sizde baska istediginiz bi konuda bu duruma dusersiniz de belki anlarsiniz bu kadar insani ....

kimseyi zorla kurs a cagirmiyorsunuz evt ZORLA CAGIRIYORSUNUZ NASIL MI ....

HERSENE 10 CU AYDAN ITIBAREN milleti vay hurriyet vay milliyet gazetesinin bilmem ne haberine gore SINAV KURALLARI DEGISECEK ; GETIRMEK ZORLASACAK ; milleti sIKISTIRIYORSUNUZ milletde size kanip hemen yazilmak istiyor ... zorla yazdiriyorsunuz evt zorla hemde kendinizce akillillik yaparak .... ILK ONCE SINAV ZORLANACAK YAZISI ATIP SITEYE SONRA REKLAM ATARAK .... bilmem bunada cevabiniz olacak mi ....

Bu arada biz gazeteye gore yapiyoruz diyorsaniz .... hergun spor haberlerine FENERBAHCE ye alinmadik oyuncu birakmayan gazetecileride biliyoruz .....

gitmeyin milletim gitmeyin .... BURDAKI HERKEZ KURS DA KI GOREVLILERDEN DAHA IYI VE DAHA BILINCLI
Sevgili Arkadaşlar;

Size belki şaka geliyor..

İnanmıyorsunuz,ama internet ve bilgisayarı olmuyan Avrupa'ya giden veya gidecek birçok kişi var.Maalesef herkes aynı imkanlara sahip değil.

Yurdumuzun gerçekleri bunlar..

Saygılarımla,
sevgili kursiyer hanfendi Rica edersek Sitemizde Bizlerin bilemedigi ama arkadaslarimizin sordugu sorulara sitemizden yardimci olmak istermisiniz ...

sizde bizi anlamissinizdir biz olmasina karsi degiliz ucretlere karsiyiz zaten ayrildigimiz nokta orasi
arkadaslar,

site sahibi ve yoneticisi ugur kardesim, reklam bolumu diye bir bolum acmis ve demis ki ozel ders, kurs ve sirketleriniz demis. Laletalengroup da bu hakkini kullanmis. site sahibi ve yoneticisi bu hakki verdikten sonra bize soz soylemek dusmez.

kurs fiyatlarini vs elestirirsiniz ama rencide edecek hakaret boyutuna ulasmasin lutfen. zaten hangi kursa gittiniz? ne kadar ucret odediniz gibi bir konu basligi vardi. herkes orda dusuncelerini yazdi. bende dahil.

ayrica, benimde internet ve bilgisayarim yoktu. uyum sinavina internet cafe koselerinde, burdaki dokumanlari vs yazicidan cikti alarak zor sartlarda calistim. yani interneti, bilgisayari olmayanlar gercekten var. hangi zamanda ve hangi ulke ulkede yasiyoruz:) Turkiyeden sanki kanada, ingiltere gibi bahsediyorsunuz.

selamlar

Leonardo
Bu sitede sınav ve sonrası için tüm soruların cevabı var bunu herkes biliyor...Atlanmış hiçbir şey yok...Çok inceledim......Kurslara gidip bu fırsatçılara para kaptırmayın !!!

Bu siteden çalışmak kazanmanıza yeter...İnternetin saati tr de ne kadar ki ben olsam intenet kafeye gider 2 saatine 2 ytl falan verirdim...Ufoss dan çalışırdım...

Ben burada bile ehliyet sınavına girerken bu siteden çalıştım bunu herkes bilsin...Burada bile ehliyet için kursa gitmedim...theorie de 2 seferde examen da ilk seferde ehliyeti aldım...Kurslara gidip 15 seferde sınavı veremeyenleri gözlerimle gördüm...

Allah bu sitenin kurucularından razı olsun...Eğer ufoss olmasaydı bu saçma sapan kurslar fiyatlarını daha da çok katlayacaklardı...

Bu arada özel bir konu var yukarıda ismi yazılı dil okulu % 100 başarılımıymış ? Benim tanıdığım bir bayan var ismi Yasemin soyadını vermeme gerek yok... Onu kursun sahibi bilir...Neden kızı sınavdan geçirememişler...Neresi % 100 başarı...Bu sadece bir örnek belki çok sayıda kazanamayan vardır..Ama ufoss dan kazanamayana hiç rastlamadım...

Birde yok efendim İND den gelmişler kurslarını ziyaret etmişler... İND ye danışmanlık yapmışlar falan filan...Göz boyama...Keklik kapma durumları anlayacağınız...( argo tabirle )

Benim burada İND de çalışan karar verici statüde memur arkadaşlarım var... Ben söylüyorum onlara bu sınav saçma kaldırın diye...Ama herhalde bu kursdakiler de sınavı dahada zorlaştırın kazanamasınlar diye anti lobicilik yapıyorlardır...( daha fazla öğrenci almak için )

İşte kursların gerçek yüzü...

Yalnız bu söylediklerim Wilsan için geçerli değildir birde beni sınava hazırlayan filiz hocam için...Onlar başka...

Herkeside aynı kefeye koymak adaletsizlik olur...

Yukarıdaki kursun reklam vermeye tabiki hakkı var... Ama bana özelden mesaj atıp IND bize geldi biz onlarla görüşüyoruz gibi gereksiz laflar ederlerse işte böyle alır lafı otururlar...Yukarıdaki kazanamayan bayanı söylemeyeyim dedim...Zorla söylettiler...

Önce adam olmaları lazım...

-----------------------------------------

Slm Arkadaslar elestiri ve tartisma sitemizde serbest. Yanliz konuyu acan arkadas hakinda yazmis oldugunuz yazida adi gecen sahsin ( Yasemin) sozyadinida belirtirseniz iddanizda hakli olmus olursunuz.

Cunku Laletalen kayitlarinda boyle bir kisinin olmadigini belirtiyorlar.Bu durumda karalama yapmis oluyorsunuz....

Yazan UFOSS
Bu arada ben neden mi özel ders aldım ???

İlginçtir ben sınava girerken böyle siteler yoktu...
haklisin leanardo aslinda bu bolumun kaldirilmasi lazim ... ufoss tek basina bir kurs zaten ... hemde bedava ... hemde 7/24 saat online .... gerek yok bence o bolume ...
akadaslar bılmedıgınız konularda yorum yapmayın bence bende bu kursun ögrencılerınden bırıydım kursa gıtmesem kazana bılecegımı sanmıyordum ayrıyeten bukyursun basarısı surdan bellıdırkı bızım dönmımımızde okuma yazma bılmıyen bı bayan arkadasınmız vardı oda sagolsun kurs yetkılılerı sayesınde busınavı kazandı bu kursda ben bugune dek kaybeden görmedım yasemındıye bırınıde tanımıyom
hayali_22 yazdı:
akadaslar bılmedıgınız konularda yorum yapmayın bence bende bu kursun ögrencılerınden bırıydım kursa gıtmesem kazana bılecegımı sanmıyordum ayrıyeten bukyursun basarısı surdan bellıdırkı bızım dönmımımızde okuma yazma bılmıyen bı bayan arkadasınmız vardı oda sagolsun kurs yetkılılerı sayesınde busınavı kazandı bu kursda ben bugune dek kaybeden görmedım yasemındıye bırınıde tanımıyom

arkadaşım peki bu kursa ne kadar para ödedin
arkadasım benım esıme kavus mamı saglıyorsalar verdıgım bıanlamı yok bence taboı sızın ıcın hayatta herse paraysa buda sızın tercıhınızdır ama bu ıs ıcın emek verenlere bıraz saygı duymalısınız
hayali_22 yazdı:
arkadasım benım esıme kavus mamı saglıyorsalar verdıgım bıanlamı yok bence taboı sızın ıcın hayatta herse paraysa buda sızın tercıhınızdır ama bu ıs ıcın emek verenlere bıraz saygı duymalısınız

bu kadar tepki vermene gerek yok arkadasım.ben belçikadan basvuru yaptım sınava girme gibi bi sorunum yok.zaten bu siteden çalısıyorum ama gitmeden de bişeyler ögrenmek istiyorum.o nedenle sordum
pekı arkadasım sınava gırme gıbı sorunun yoksa neden ınsanları yanlıs yönlendırırpte hataya tesfık edıyonuz sende benım kadar ıy bılıyorsunkı bu sınavı kazanmak ısdıyen bırının kesınlıkle eyıtım alması lazım yanlısam söyle lale aylesıde benım görusmumkı bu konuda gayet basarılılar buınsanların baskalarınada yardım etmesını busekılde engellemeyın bence
hayali_22 yazdı:
pekı arkadasım sınava gırme gıbı sorunun yoksa neden ınsanları yanlıs yönlendırırpte hataya tesfık edıyonuz sende benım kadar ıy bılıyorsunkı bu sınavı kazanmak ısdıyen bırının kesınlıkle eyıtım alması lazım yanlısam söyle lale aylesıde benım görusmumkı bu konuda gayet basarılılar buınsanların baskalarınada yardım etmesını busekılde engellemeyın bence

1- sen git lale nickinle gir

2- herkezin illa 2 milyarlik egirtim almasina gerek yok biz ne diyoruz UFOOS TEKBASINA BIR KURS ...

3- PARA ONEMLI HELE HELE hollandaya geldiginde 5 euronun bile yeri aranirken turkiye gibi bi yerde ucak parasini karsilamakda zorluk ceken vatandasimizdan 2 milyar parayi istemeye utanmiyorlar birde mecbur tutuyorlar

4- Hele ki turkiyekine siz odemeyin hollandadakilere odettirin demeleri adami olduruyor zaten

5- Sen onlarin gonulluleri yada avukati olabilirsin ama biz burda ufoos u kayirmiyoruz biz kendi avukatligimizi yapiyoruz ve parayi sikayet ediyoruz ve 50 milyonluk egitim bile gormedigimiz bi kursdan 2 milyar alinmasi bizlerin icini acitiyor

6- eger ogrenci olsaydin sen bizler gibi dusunurdun ha inanalim sana gercekden ogrencisin ama zengin olabilirsin kusura bakma biz fakir insanlariz o kadar parayi cope atamiyoruz

7- o kadar paran varsa ve hic onemli olmuiyorsa gondersene 10 kisiyte egitim seti ucretsiz bizim vasitalarimizla

8- hollandaca kursunda sinavi gecmek ayridir hollandacayi ogrenmek ayridir ... sinavi gecmek icin 1.500 milyar hollandacayi ogretmek icinde 3.500 milyar istiyorlar

siz bunun neresindesiniz ... 100 kisiden 40 tanesi egitim almadan geciyor bunun icinde okumusuda var koyde oturanida neden susmasa turkce sarkida soylese geciyor

geri kalan 60 tanesi HOLLANDAYA GELMENIN ZORLUGUNU SONRA SINAV DEGISECEK KAYGISI SONRA BEN YAPAMAM KAYGISIYLA EGITIMHANELERINIZE basvuru yapiyor ...

GEREKLI evt kurslar gerekli ama 1.500 milyar 2 milyar degil asgari ucretin 1/3 u anca oda 1 aylik 150 isteseler cok bile ...

saygilarimla
hayali_22 yazdı:

farkındaysanız ben hiçbir yorum yapmadım.yanlızca ne kadar ödediniz diye sordum.sınava girme gibi bi sorunum yok evet ama kimseyide yanlış yönlendirdigimide sanmıyorum.sınava girmeyecek bi insan kursa gidemez diye bi kuralda yok.ben oraya gittigimde en azından bişeyler ögrenmiş olarak gitmek duyduklarımı azçok anlayabilmek kendimi geliştirmek için bütçeme uygun bi kurs varsa gitmek isterim.ama saolsun bu kurs sayesinde birçok şey ögreniyorum.allah razı olsun bu kursu açan insanlardan.o bahsettiginiz kursa gelince olumlu yada olumsuz bi yorumum olmadı şimdiye kadar hiç duymadımda kursun ismini çok basarılı olabilirler ama sizin gibi yöneticilere sahiplerse bu saatten sonra basarılarından şüphe ederim.saygılarrr...
Hayali hayali...

Kazandıysan gel Adam a öpeyim bari...

Senin ne çok okuma-yazma bildiğin yazdıklarından belli...

Siteye ruh gibi girip sonra buhar olma fani fani...

Benimde bayramlık ağzımı açtırma gari...

Adam=Amsterdam ın kısaltması.Bu arada tek uyakla yazdım..sorry...

Ufoss abim ben günde üç işyerinde birden çalışıyorum kısıtlı zamanımdan birde bu kazanamayan bayanı aradım...Rencide olmak istemiyormuş...

Bu kurs sahiplerinin bana attığı özel mesajları okumuşsundur sanırım...

Öğrenci kayıtlarıyla falan olmaz bu işler ancak şahitler huzurunda olur...

Ben yazdıklarımın arkasındayım + yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır sen gönlünü hoş tut...
hayali_22 yazdı:

Bu dili çözen varmı? :mrgreen:
Lütfen saygısızlık yapmayınız..

Biz kimsenin kişilik haklarına DİL UZATMIYORUZ.

İnsanların okuması yazması ile alay etmeyiniz.

Dogru bilgiye saygımız sonsuz.
arkadaşlar

ben bu kursda sadece ögrencı olarak bulundum anlamadıysanız bıdaha yazabılırım ögrenci

ve gercekde sukı ben kurs yetkılılerının sayesınde kazandım

senın ıcın bıse ıfade etmıye bılır ama benım ıcın önemlı bıse yazmamada laf eden arkadaslar ben sızler gıbı baba parasıyla buyumedım kendım kazandım kendım okudum anladınmı
Arkadaslar kursa gidersiniz yada gitmezsiniz, her kes istedigi sekilde hazirlanabilir sinavlara, Sonucda bir ticari isletme acilmis ve para karsiligi kurs veriliyor, ikna olan gider, ancak bu konu altindaki tartisma uslubu bu ortamin ruhuna hic uygun degil, asagilayici kirici ve incitici bir uslup kullanmaya hic gerek yok, Kursa gitmeden sinavi kazanmis olabilirsiniz netekim bende kurs almadan kazanmistim sinavi, ancak kursa gidenlere ve kurs isletenlere uygunsuz yakistirmalar yapmaya gerek yok, Bu konu altinda tartisan arkadaslara kullandiklari uslubu ve yazi dilini tekrar gozden gecirmelerini tavsiye ediyorum, Yaklasik iki yildir bu platformda yer aliyorum birbirimize yardimci olamaya ve dayanisma gostermeye calisiyoruz, bu gune kadar hic bir konuda boyle bir uslupta fikir tartismasi yapilmadi, hepinizi yorum yazarken dahah dikkatli ve ozenli olmaya davet ediyorum, fikir beyan etmek baska sey tanimdaginiz kurulus ve isletmeler hakkinda ithamlarda bulunmak baska sey, Saygilarimla,,
zeyna yazdı:

farkındaysanız ben hiçbir yorum yapmadım.yanlızca ne kadar ödediniz diye sordum.sınava girme gibi bi sorunum yok evet ama kimseyide yanlış yönlendirdigimide sanmıyorum.sınava girmeyecek bi insan kursa gidemez diye bi kuralda yok.ben oraya gittigimde en azından bişeyler ögrenmiş olarak gitmek duyduklarımı azçok anlayabilmek kendimi geliştirmek için bütçeme uygun bi kurs varsa gitmek isterim.ama saolsun bu kurs sayesinde birçok şey ögreniyorum.allah razı olsun bu kursu açan insanlardan.o bahsettiginiz kursa gelince olumlu yada olumsuz bi yorumum olmadı şimdiye kadar hiç duymadımda kursun ismini çok basarılı olabilirler ama sizin gibi yöneticilere sahiplerse bu saatten sonra basarılarından şüphe ederim.saygılarrr...

yukarıda bu kursu açan insanlardan allah razı olsun yazmısım pardon bu siteyi kuran arkadaslardan demek istemiştim aslında.
zeyna arkadasım ben bu kursda sadece ögrencı olarak bulundum anlamadıysan ben suan ankaradayım vıze basvurusu ıcın eyer ankaradaysan konusalım bukonuyu artı benım verdıgım para kurs yetkılıyle benım aramdakı bıse bence senı ılgılendırmez
hayali_22 yazdı:
zeyna arkadasım ben bu kursda sadece ögrencı olarak bulundum anlamadıysan ben suan ankaradayım vıze basvurusu ıcın eyer ankaradaysan konusalım bukonuyu artı benım verdıgım para kurs yetkılıyle benım aramdakı bıse bence senı ılgılendırmez

ya arkadasım sen benim söylemek istedigimi anlamak istemiyosun heralde.bütceme uygun bi kurs olursa gitmek isterim diyorum.ayrıca merak ettigim için sordum cvp vermek istemiyosan söylemek zorunda deilsin niye bu kadar basit bişeyi tartışma boyutuna getiriyosun anlamadım
zeyna dıkkatını cekerım benım tartısdıgım kısı erkan dı sen deyıldı sana gelınce benım kursa verdıgım dedıgım gıbı kurs yatkılısle benım aramda sende kursa gıderek ögrene bılırsın ne kadar sure zarfında ne kadar vere bılecegını
KURS LAR COK PAHALI ve gerekli kurs verilmiyor garanti dedikleri bu sitedeki cumleler ve sorularin aynisi veriliyor sinava 15 gun kala felan ARKADASLAR BAKIN AYNIsi cikar demiyoruz farkli sorular da cikar DEMeye baslayan bir kursdan ne kadar fayda gelir acaba ' garanti %100 veren bir KURS dan da zaten ben suphe ederim konsoloslukla iliskisi vardir derim ...

oda bir dava konusudur ..

BEN KURSLAR ARASINDA rekabet olmadigi hatta sehirlerimizde 2-3 tane kurs u zor buldugumuzu gitmek isteyenler icin , kurs olamyinca TEKEL kaliyor ve istedigi fiyati cekiyorlar .... fakat kimse bu sitenin farkinda degil ... eger bizim dedigimiz olculerde bu sinava bu sitedeki konularla calissa KURS un verdigi dersden daha cok puanla kazanirlar ...

Yalakalik yapmadim simdiye kadar ben kimseye eger milletimin insaninin cikari olacaksa o kursuda siteyide elestirmekden cekinmem , simdiye kadar o kadar avukat gordum hic biri hollanda kursunun egitiminin yarali oldugunu solemedi ve gidilmesi gerekir denmedi...

reklam bolumudur evt ACIN REKLAMLARA yazin ... fiyatlarinizi yazamiyorsaniz Burada milleti AA A A SINAV DEGISIYOR DIYE MESAJ ATIP ONDAN SONRA reklam atiliyorsa ben buna karsiyim diger arkadaslarim gibi ... hersene degisecek deniyor ama hic asli yok ... Ben burdayken UFOos a ne kadar saygimiz buyukse onunda biz sabah aksam burda duran gonulluler olarak onunda bize saygi duyacAGINA inaniyorum ... DIYORUM KI

REKLAMLAR BOLUMUNDE FIYATINI YAZMADAN REKLAM ATAN KURSCULARA REKLAM ATILMAMASINDAN YANAYIM....

Haa biride cikar derse bu mesaj sayisi 100 u gecmis arkadaslarimizdan yaada yoneticilerimizden biri isletme sahiplerini korumaya gecerlerse Ben cekilmek isterim ... saygilarimla kardesiniz
kendini o kadar kasma guzel kardesim,

bu siteye girenler, hollandaya gitmek isteyenler, evlenenler vs. hepsi akli basinda insanlar.

millet hesabini kitabini yapar islerini yoluna kor. isteyen kursa gider isteyen kendi hazirlanir, isteyen internetten calisir.

sen, ben ve daha digerleri senin actigin konu basliginda kurslarla ilgili dusuncelerimizi paylastik.

dedigim gibi, herkes hesabini kitabini yapar bir karar verir. ayrica tek reklam atan da laletalengroup degil. yanilmiyorsam adanadan, bursadan da reklam atanlar oldu. bu isin yani ticaretin dogasinda bu var. hayatta hic bir sey garanti degildir ama garantili diyorlar iste. ticaret bu, marketing olayi yani.

Bu konu cok uzadi ve baydı haberiniz ola:)

selamlar

Leonardo
leonardo06 yazdı:
kendini o kadar kasma guzel kardesim,

bu siteye girenler, hollandaya gitmek isteyenler, evlenenler vs. hepsi akli basinda insanlar.

millet hesabini kitabini yapar islerini yoluna kor. isteyen kursa gider isteyen kendi hazirlanir, isteyen internetten calisir.

sen, ben ve daha digerleri senin actigin konu basliginda kurslarla ilgili dusuncelerimizi paylastik.

dedigim gibi, herkes hesabini kitabini yapar bir karar verir. ayrica tek reklam atan da laletalengroup degil. yanilmiyorsam adanadan, bursadan da reklam atanlar oldu. bu isin yani ticaretin dogasinda bu var. hayatta hic bir sey garanti degildir ama garantili diyorlar iste. ticaret bu, marketing olayi yani.

Bu konu cok uzadi ve baydı haberiniz ola:)

selamlar

Leonardo

haklisin ... ben tepkkimi ortaya koydum gerisi girenlere kalmis , sinav degisiyor diye mesaj atmALARIna sonrada reklam atmalarina deli oldum , biz devam edelim

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol