arkadaslar bilet alicazda ankarada sinav icin kac saat isimiz surer
ona gore biletimizi alalim. girenler kac saat toplam konsolosta vaktiniz gecti ?acele cevap lutfen
ankarada kac saat konsolosta kaliyoruz
benim sınavım 15,30 daydı ben gittim 12 gibi önceden ögrenmek amaçlı gitmişken kapıdaki görevliyle konuştuk felan adam direk bizi içeri yolladı ön kayıt işlemlerini yapalım die 10 dakka sürüyor zaten o ondan sonra 15,15 de konsoloslukta olmamı sölediler 15,15 de konsolosluktaydım 15,45 te sınava aldılar 16,30 gibide çıktım.sınav zaten kısa sürüyorda işte orda okuman için kitapçık felan veriyorlar vs..
Ben yaklaşık bir saat kaldım içerde. Sınav randevusunu alırken 11:30 demişti bayan oraya saat 10 gibi gittim iykide öyle yapmışım kapıdaki güvenlik sınavın kaçta dedi 11:30 diyince mümkün değil dedi ya 10dur yada 11 dedi. içeriye yolladı içerdeki bayanda şaşırdı o saatte olmaz dedi buradan öyle söylediler dedim yanlışlık olmuş demekki dedi ve ben kazara randevuda söyledikleri saate göre gitseydim belkide sınavım yanıcaktı. Erken gitmekte fayda var. Ben de ön kayıttan sonra izin istedim çıkabilirmiyim diye ailemin yanına gittim. O arada tekrar gözden geçirdim çalıştıklarımı. Herkes sınavın yarım saat olcağını düşünürken benim sınav görevlisi içerde baya bi uğraştı gezindi konuştu sınav arasında ve sanırım o nedenle sınavım geç bitti hatta eşimde üzülmüş sınavı kaybettimde çok üzülüp çıkmadığımı düşünmüş aradığımda sesi çok durgundu geçtim diyince ilk bir dakika hiç bir tepki göstermedi tabii anlayınca oda çok mutlu oldu. Allahım herkese tattırsın o mutluluğu.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol