Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ankarada yeminli tercüman ve dil

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 2.269 görüntülenme
vizem çıktı. ben vize randevusunu aldım. ancak istenilen belgeler arasında toplu nufus kayıt örneğinin yeminli ve apostilli çevirisi var.

hollandaca cevirisini ankara da nerede yaptırabilirim ya da bildiğiniz adresler var mı ? ingilizce olsa olmaz mı acaba? siz tercümana ne kadara yaptırdınız?

tercümesini yaptırdıktan sonra nerede apostil yaptıracağım? önceki formlarda tercüman da yazmış arkadaşlar ben nufusta yaptırılacak biliyordum. hangisi dogru acaba nufusta mı yoksa tercüman mı apostil yapacak? apostil için tercümana ayrieten ödeme yapmam gerekiyor mu?

ayrıca nufus kayıt örneği evlenmeden önceki aileyi mi gösterek yoksa eşimle beni mi?

aydınlatırsanız sevinirim.
merveyle yazdı:
vizem çıktı. ben vize randevusunu aldım. ancak istenilen belgeler arasında toplu nufus kayıt örneğinin yeminli ve apostilli çevirisi var.

hollandaca cevirisini ankara da nerede yaptırabilirim ya da bildiğiniz adresler var mı ? ingilizce olsa olmaz mı acaba? siz tercümana ne kadara yaptırdınız?

tercümesini yaptırdıktan sonra nerede apostil yaptıracağım? önceki formlarda tercüman da yazmış arkadaşlar ben nufusta yaptırılacak biliyordum. hangisi dogru acaba nufusta mı yoksa tercüman mı apostil yapacak? apostil için tercümana ayrieten ödeme yapmam gerekiyor mu?

ayrıca nufus kayıt örneği evlenmeden önceki aileyi mi gösterek yoksa eşimle beni mi?

aydınlatırsanız sevinirim.

Slm merve ilk olarak bunları nufustan temin et sonrada sor nerde apostil yapırabilirim diye genelde nufusta yapıyorlar yada yaptıracagın yeri tarif ederler.Tercume yaptırmana gerek yok ve nufus kayıt ornegı aile olarak alsan daha iyi olur sebebini bende bilmiyorum ama gözüme carpan burda belediyeye yazılınca senin anne ve baba adı geciyor sen sofi nummer alınca bu belge sayesinde.Hic bir ödeme yapmadan nufusta apostil yaptırırsın tercüme etmene gerek yok.
toplu nüfus kayıt örnegi senin kendi aile bireylerini gösteren bi kagıt.anne baba ve kardeşlerden olusuyo.ben bu kagıdı nüfustan alıp kaymakamlıkta apostil ettim ve yeminli tercümana da tercüme ettirdim.
zeyna yazdı:
toplu nüfus kayıt örnegi senin kendi aile bireylerini gösteren bi kagıt.anne baba ve kardeşlerden olusuyo.ben bu kagıdı nüfustan alıp kaymakamlıkta apostil ettim ve yeminli tercümana da tercüme ettirdim.

Belcikaya gidecek arkadaslar ayrı tercüme ettirmek zorunda hollandaya gerek yok..
haklısın ama merve yazmış oraya yeminli çevirisi diye.onun için yazdım.yoksa yanlış yönlendirmek istemem
ewet o belgeyi tercume ettirmenize gerek yok pasakurt ta tercüme ettirmisti ben gorustum onu almadilar bile dedi bende tercume ettirmicem..
cartel yazdı:
ewet o belgeyi tercume ettirmenize gerek yok pasakurt ta tercüme ettirmisti ben gorustum onu almadilar bile dedi bende tercume ettirmicem..

Arkadaslar hollanda ile turkiye arasında olan evrak iliskisinde pek problem olmuyor ben burda belediyeye gittigimde formul b yi istemislerdi bende verdim bayan baktı mühür ve apostil var sonra dedi ne gerek vardı ne kadar mühür var dedi biim turkiye ile aramızda apostil de pek sorun cıkmıyor dedi.bende tercüme ettirmedim zaten hic bir evragı..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol