Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ankaradaki konsolonsluk nerde

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.102 görüntülenme
slm arkadaslar ankaradaki konsolonsluk nerde ve otugardan nasil gidilir dolmusla gitmek istesek nasil yapmaliyiz bilgisi olanlar en kısa zamanada yazarsa sevinirim

yarin yola çikicaz çok tsk.
hatice yazdı:
slm arkadaslar ankaradaki konsolonsluk nerde ve otugardan nasil gidilir dolmula gitmek sitesek nasil yapmaliyi zbilgisi olanlar en kısa zamnada yazarsa sevinirim yarin yola çikicaz çok tsk.

otogardan kızılaya giden metro ve ankaray var, sen Ankaray`a biniceksin, kızılaya gidiceksin, zaten kzıl ay sondurak, kızılay meydanında güven park var, güven park yaninda dolmuşların kalktığı yerler var, mavi minibüslerin kalktığı yer, kızılay meydanınında bulunan büyük heykelin arkasında,

ordan yıldız`a giden arabalara biniceksin, hollanda konsolosluğunda inicem dersen adam seni konsolosluğun önünde indirir, zaten son durak hollanda konsolosluğu.

ALLAH (C.C.) yardimcin olsun...
otagardan taksı tut daha yakın ve ucuz dolmus beklıyeceksın cok zamanını alır sınav saatını bılmıyorum ama sbahları ankara trafıgı yogun otagardan yakın
Evet arkadasın dediği gibi yaparsan çok kolay bir şekilde bulursun.Bende hep o şekilde gidiyorum.1. metroya 2. dolmuşa.Dolmuştan sonrada nerdeyse konsoloslugun onünde iniyorsun.

Haydi hayırlı yolculuk :)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol