s.a Arkadaslar bugun ben ankaraya gittim ,geldim . otobusden indiginizde konsolosluga gidecek var mı diye bi ses duyarsınız.. Gelin size yardımcı olalım, servislerimiz 20 dk da bir.. içerden ücretsiz evrak kontrolü yaptırabilirsiniz diyorlar.... bu ANKARA AŞTİ nin içinde bi tercüman bürosu...
Ben arkadasımla gittim... Benim basvuru formumu kursum doldurmuşdu...terminaldeki tercümandaki adam basvuru formuna bakdı 18-19-20 vs.. eksik gördü arkasında da vardı boşlar ... beni panik yapmaya calıstı , doldurulması gerekir kesinlikle yoksa diyor 3 ay sonrasına ertelerler diyor felan ,öyle bişey ki KAYSERİli olmasam kandıracakk :)) ben dedim bizim kurs cokdandır buı işi yapıyor başından savmaz beni dedim , bildikleri varki yapmışlardır dedim.
kafamı az da olsa karıstırdı . kursumu aradım onlara sen kanma sakın dedi . konsoloslukda arkadaslarla tanıstım , ellerinde basvuru formlarının turkceleri vardı , karşılastırdım bakdım ki , TERMİNALDEKİ ADAM HIRSIZDAN BETERMİŞ , BENLE hiç alakası olmayan bilgiler doldurtturacakmış istedigi ücret 60 tl ... ya ben yapayım yada siz bilirsiniz birisi yapmalı kesin diyordu..
1- sıra bana geldi , verdim hiç bir sorun cıkmadı ŞÜkür ... ( TERMİNALDEKİNİ REZİL EDECEM BEN DEDİM İÇİMDEN BURAYA )
2-gözümüzde büyüttügümüz kadar korkulacak bişey yok.kagıtların cogunu almıyorlar.... ve anlayışlı bayanlar var ...
3-basvuru yaparken bankaya yatırılan parayla randövi alıyoruz ondan dolayı 3 ay ileri atma gibi bi sorun kesinlikle olmaz :D
Bu arada :D söyleyim kardeşlerime ,, hollanda caddesi pahalı bi yer ,, sakal trası 15 tl ,,,
GİDİŞİ SÖYLEYİM... AŞTİ DE TERMİNALDE İNERSİNİZ , METROYA BİNİN KIZILAYDA İNİN , KIZILAYIN ORDA GÜVEN PARK VAR GÖRÜRSÜNÜZ DOLMUŞ DURAKLARI VAR ( SON DURAK ) ORDAN , ORAN sitesin E BİNERSİNİZ DERSİNİZ BEN HOLLANDA KONSOLOSLUGUNA GİDECEGİM YARDIM EDİN... YOL PARASI 1.70 TL . O SİZİ BIRAKIR ORAYA COK YAKININA GÖRÜRSÜNÜZ ORDAN DA....
İŞLERİNİZ HALLEDİLDİGİNDE PASAPORTUNUZ KARGOYLA GELİYOR ... kırmızı dosyayla geldigi için benden ücreti 13. tl olarak aldılar ... haberiniz olsun ... saygılarımla kardesiniz
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol