Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

anlaşmalı evlilikle hollandaya ğidecem yardım

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 3.689 görüntülenme
selam arkadaşlar ben hollanda da 3 yıl kaldım ve alıştım oralara tr de eşimle sorunlarım oldu ayrıldım ve şimdi hollanda da ğeri döneceğim gecenlerde araştırırken biriyle tanıştım bana anlaşmalı evlilik konusunda yardım edebileceğini söyledi eşimle mahkemem sürdü için bana hollanda da evlilik yapamayacagımı ama samenwonen yaparak hollanda da kalabileceğimi söyledi ve vize işlemlerinide halledecegini söylüyor bende önden 3 bin euro istedi masraflar için oldunu söyledi acaba ben nasıl bir yol izlemeliyim bir sorun olmaması için bu işlemler için bu kadar para har canırmı ? bana yardım edim hollanda da kalmam lazım buralarda yapamıyorum alıştım hollanda ya birde ben vize başvurusu yapsam kendi adıma nasıl vize alabilirim ? acil yardımlarınızı bekliyorum ?????????** :(
sakın kalkışma bu işe, çünkü türkiyede evli olduğun sürece hollandada bir başkasıyla samenwonen yapamazsın. çünkü samenwonen olarak başvurduğun zaman türkiyedeki nüfustan evlenme ehliyet belgesi alman lazım (yani bir bakıma bekar olduğunu ispatlıyorsun bu belgeyle). boşu boşuna bir haya kapılıp hayal-umut istismarcılarına para kaptırma.
öncelikle cevap verdiğin için teşekkürederim helin ama hollanda da kalmam için evlilikten başka çarem yok daha olmadı tr de eşimden ayrılıp.hollanda da formalite bir evlilik yapmak tr de kalamıyorum .hollandaya alıştım için ğitmem ğerekiyor bana verilen bilğilere gelirek bana dendiki tr de evli dahi olsan hollanda da bir bayan beni istedi sürece beraber kalma düşüncesi ile benim oturum alabileceğimi söylendi ama 5 yıl sürdüğü söylendi 5 yıl bu bayanla beraber kalmam ğerekiyormuş.. bildiğim konu bu yani bana bu konularda fikir verir seniz memnun olurum arkadaşlarım var nl de bu yollarla ğittiler şu anda bayanla evlilir beraber kalıyorlar ama sadece formalite birliktelik ev masraflarına falan ortaklar aynı evde kalıyorlar nl dedektiflerine karşı beraber kalmak zorundalar inşallah karşıma iyi niyetli biri çıkarda oturum alırım !! bana fikirleriniz verirseniz çok memnun olrum ve ayrıca sitedeki arkadaşlarıma hayırlı ramazanlar diliyorum
umut tacirlerinin eline dusme.

hem parana, hem sana, hem gencligine yazik.

hem gelsen ne olacak? burda da bisey yok.

var diyen parmak kaldirsin.

selamlar...
sayron arkadaşım, ben hollandaya gelme isteğinize bir yorum yapmıyorum. hani gidene kal, gelene dur demem misali, o herkesin kendi bileceği şey. üstelik, hollandaya gelmek için formalite evlilik yapma isteği de kişinin kendi insiyatifinde, sonuçlarına kendisi katlanacak.

benim üzerinde basa basa durduğum, sakın yapma dediğim, türkiye nüfusunda evli iken, hollanda da samenwonen olarak aile birleşimi vizesi alamazsınız. ayrılmış olsanız, 'para karşılığı formalite bir evlilikle hollandaya gelmek, çekilen maddi manevi sıkıntılara değer mi' bu ayrı bir tartışma konusu tabi ki. sizin şu anki durumunuzda paranız yüzde yüz boşa gidecek. o insanlar elbette olur diyecekler, çünkü bu işte onların bir kaybı yok.
söylediklerinizi anladım ama tr de iş potansiyeli kalmadı en azından hollanda da bir şansım olabilir ben diyorum ki tr den resmi vizemi alayım hollanda ya ğideyim ve orda evlilik yapacagım kişi ile yüzyüze ğörüşeyim diyorum belki ihtiyacı olan bir bayan olur ve sorun yaşamam demek istiyorum.bana evlilik konularında yardım ederseniz memnun olurum yani prosedürler ne hollanda da mı yapılıyor evlilik kaç yıl evli kalmamız gerekiyor.çalışma iznimi ne zaman alıyorum bu gibi konularda bana fikir verirseniz çok sevinirim..inşallah karşıma dürüs bir bayan çıkarda isteyim olur valla 2 arkadaşım bu yolla işci oldu.evlilik yaptılar kadınla beraber kaldılar ev masrafları ve mutfak masrafları işci olana kadar evin masraflarını ödedi .kadınada çalıştı süre boyunca borcunu ödedi yani önümde örnek olan insanlar var olmaz diye hiç bir şey yoktur sadece insan kafasına koysun ben böyle düşünü yorum zorluk konusuna ğelince bir ekmeği dahi yerken bir emek harcıyoruz çiğneyip öyle yutuyoruz değilmi hayatta aynıdır önce emek ve ğüç harcayacaksın daha sonra karşılıgını alacaksın. bana yardım edecekseniz bir türk arkadaşınız ğibi yardım edin yardımlarını bekliyorum ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol