annem benım canım annem anneler gününü kutlarım ellerınden sevgıyle operım rabbım senı basımızdan eksık etmesın hıcbır zaman rabbımın bereketı rahmetı ve selamı butun annelerın uzerıne olsun annem sana kurban olurum ben ıyıkı varsın sen benım herseyımsın ,en ıyı arkadasım , en ıyı sırdasım, dertortagım ,dostum, anam ,babam ,kardeşim ,sevdıgım ,hayatım herseyım sensın benım,SEN HAYATIMDAKI EN ONEMLI KADINSIN sana sonsuz tesekkur ederım ıyıkı varsın ve ıyıkı benım annemsın arkadaslar 4 atanın hakkı bırdır canım annelerım (annem ve kayınvalıdem) ıkınızınde emegı uzerımde cok ıkınızınde anneler gununu kutlarım sızlerı cok sevıyorum ve her ıkınızıde cok ozledım keske elımde olsaydı sıze gul yerıne butun dunyaları ayaklarınızın altına sererdım sızler beınm ıcın cok kıymetlısınız kurban olurum sızlere ve sızı bana veren rabbıme burdan herkesın annesının kıymetını bılmesını ve onları uzmemesını ıstıyorum herkesın anneler gununu kutlarım sadece bugun degıl benım ıcın hergun anneler gunudur sen benım hıc degısmeyen varlıgımsın annem benım
butun annelere mustafa ozcan gunesdogdudan annem ılahısını armagan edıyorum ıyıkı varsınız sızlerı rabbım basımızdan eksık etmesın amın amın rabbım sızlerı ıkı cıhandada armaganlara ve nımetlere boysun mekanlarınız cennet olsun bızlerde sızlerın sayesınde gırerız ınsallah cennet amın
Analar Kutsaldır
Ana yüreği derya gibidir,eza,cefa dinlemez,
Besler büyütür evlatlarını,hiç karşılık beklemez.
Evlatları dururken kendisine,seyri safa istemez
Yüreğindeki sevgi,umman gibidir asla tükenmez….
Yuvasında mutluluğu arar,başka bir şey istemez,
Dertlerini yüreğine gömer,kimselere söylemez.
Yedirip,içirmeden yavrusuna,kendi asla yiyemez,
Yüreğindeki sevgi umman gibidir,asla tükenmez….
Yuvası çok kutsaldır,değeri her şeylerin üstünde,
İffeti hazinedir,göz dikenin panter gibi yürür üstüne,
İncitici söz bilmez,söz söylemez doğru sözün üstüne,
Yüreğindeki sevgi umman gibidir,dostlarının yüzüne…
Hanenin yükünü taşır omuzlarında,hiç aman demez,
O varken yuvasına haksız kazanç,haram giremez,
Cennet kendi ayakları altındadır,hak ettiğin söylemez,
Yüreğindeki sevgi umman gibidir asla tükenmez……
Anam yüce varlıktır,onun gibi yar hiçbir yerde olamaz,
Yüreği muhabbet doludur,tuttuğu eli asla bırakmaz,
Sevgi yağmuru yağdırır sağanak,sağanak,kimseleri ayırtmaz
Yüreğindeki sevgi umman gibidir,asla tükenmez….,
anneler günü
Butun Annelerin , Anneler Gunu Kutlu Olsun .
nevilen bende senın anneler gununu kutlarım anne degılsende sende bır anne adyısın rabbım hayırlı evlatlar versın
herkezin anneler gunu kutluolsun saool ortakoy
geen dank kardeşim ama ben birşey yapmadım ki!
henuz anne degilim ama boyle guzel bi konuyu actiginiz icin tesekkur ederim sizlere...
yanliz ortakoy arkdsm guzel bi pot kirmissin okuyunca cok guldum nevilen arkdsmza sende bi anne adayisin demissin ama nevilen arkdsmzn ikizleri var (allah bagislasin) ama burda nevilen baba konumunda ...
yanliz ortakoy arkdsm guzel bi pot kirmissin okuyunca cok guldum nevilen arkdsmza sende bi anne adayisin demissin ama nevilen arkdsmzn ikizleri var (allah bagislasin) ama burda nevilen baba konumunda ...
hmm bılmıyordum oncelıkle nevılen kardeşim kusuruma bakma bu hatamı babalar gununde telafı ederım arkadaslar ben herseyde bı hayır oldugunu dusunuyorum benım bu hatamdada bı hayır vardır nasıl dersenız ufoş kardeşim ismimizin altında cınsıyetımızde olsa nasıl olurdu boyle hatalar yapmamak ıcın mesela
bay
bayan
yada belırmemek ısteyenler ıcın belırtılmemıs sıkları olsa cok daha ıyı olurdu benım hatamında ıyı yanı bu olsun inşallah tez zamanda ufos bunu yapar inşallah hayırlı gunler herkese
bay
bayan
yada belırmemek ısteyenler ıcın belırtılmemıs sıkları olsa cok daha ıyı olurdu benım hatamında ıyı yanı bu olsun inşallah tez zamanda ufos bunu yapar inşallah hayırlı gunler herkese
aslinda bunu bende bikac zamandir dusunuyodumda su son hafta bu dusuncem iyice agir basmaya baslamisti kafamda ama ufoss abimize bu teklifi gotursemmi goturmesemmi bilemedim siteye ekstra bi agirligi olur mu diye dusunerekden cunku bende bu konuda cok sanssizim herkes beni erkek saniyo ve abi,usta,birader,kocum v,s gibi kelimelerle konusuyolar ve ben her seferinde ben bayanim demekten sIkIlIyorum,,,oyuzden bunu bi gundeme getirrsek dedigin gibi iyi olacak sanirim arkdsm,,,
bence cok guzel olur bacım baksana bunun gıbı yanlıslık olmaz bense sıte ıcın daha guzel ve yararlı olur hıc bıde agırlıgı olmaz nasıl yasımızı ve kaldıgımız yerı belırtıyosak cınsıyetımızıde belırtırız sıte ıcın cok ıyı olur ben bazı sıtelere gırdıgımde bunun gıbı seyler goruyorum bence ufosunda hemen yapması gerekıyor inşallahda yapar.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol