ark ben aralık 9 unda ınd basvuru yaptık ama hala bı cvp gelmedı telefon actıgımızdada bı sorun yok dıyorlar bıze engec mart 2 sınde cvp yazacagız dedıler hala bı ses yok acaba mahkemeyemı versek cunku hıc bı sorun yok dıyorlar ama cvp yazmıyorlar
ark 4 aya gırecek hala cvp gelmedı
esiniz bidaha arasin ve kesin dille soylesin 3 ayin doldugunu ...ind 3 ay icinde cvp vermek zorunda,,,
aradık arkadasım ama adamlar mecbur degılız 3 ay ıcınde gondermek ıcın dıye soyleyıp kapatıyormus cok sınırlendım mahkemeye verecegım ama vızenın yanmasından korkuyorum
ne demek mecbur deiliz prosedur boyle ind maksimum 3 ay icinde herangi bi cvp vermek zorunda,,,
valla bugun yıne aradık yıne aynısını dıyorlar ıstedıgımız zaman gonderırız mecbur degılız dıyorlar cumaya kadar gelmezse mahkemeye verecegım
ark bılgısı olan bısıler yazabılırmı bu konus hakkında bugunde aradık benım dosya ıle ılgılenen polıs yok dıyorlar hep telefona cıkmıyorlar 4 ay oldu hala bı cvp yok
ewet kardeşim bir avukata danışıp mahkemeye başvurun.
ark bugun ınd aradık ama hala bı cvp veren yok sızın dosyanızla ılgılenen polıs yok dıyor sekreter kapatıyorlar bı cvp vermıyorlar 4 ay oldu bu kadar sure bekleyen oldumu acaba normalmı
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol