Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Ark.lar SINAV TARIHI ILE BILGI ALABİLİMİYİM (YARDIM LUTFEN)

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 4.909 görüntülenme
selam arkdaslar..

ben bu ocak ayinda sinava girmek istiyorum. fakat sinav tarihini konsolosluk mu belirliyor yoksa ben mi belirliyorum... :roll: eger ben belirliyorsam ocak ayinin son haftasi gun almak istiyorum sinava girmek icin..

bilgilerdirseniz sevinirim ..

Allah herkese zihin acikligi versin sinava girecekler icin.. basarilar

sevgiler...
arkadasım konsoloslugu aradıgında sana uygun günü diyorlar ama sen dersenki ocak aynının son haftası onlar sana o günlerde uygun saat varsa veriyorlar içini rahat tut. kolay gelsin
selam

bende dün başvuru yaptım sınav için sınav tarihini konsolosluk belirtiyor hollandadan sınav harcını yatırdıktan sonra 1 hafta içerisinde burdaki konsolosluğa ulaşuyor odeme bilgisi 1 hafta akabinde konsolosluğu arayıp randevu alacaksın onlarda sana tarihi belirtecekler

allah kolaylık versin şimdiden sınav sorularını araştırdım çok basitler
mrb arkadaş ben ayın 7 sine randevu aldım ankara dan görevli bu ay çok sıkışık olduğunu söyledi ve 30 una randevu vermek istedi ben de baya rica ettikten sonra 25 ine randevu verdi. sanırım sistem değişecek diye bu ay sınava baya katılım var bu ayın sonuna randevu alırsan çok iyi olur. allah yardımcımız olsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol