Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ARKADAŞLAR SONA DOĞRU YAKLAŞIYORUM ( vizede )

Yorum için giriş yap 24 mesaj · 8.788 görüntülenme
:: BAŞVURU DURUMU ::

Pasaport UPS e Teslim Edilmistir
hayirli olsun arkadasimm yaklasmiyosun sona gelmissin.yeni yasaminda basarilar dilerim
hadi hayirlisi :ugeek:
firat2121 yazdı:
:: BAŞVURU DURUMU ::

Pasaport UPS e Teslim Edilmistir

dofide ne yazıyo arkadaşım
dofo onemli degil artik vizen cikmis arkadasim...
hayırlı olsun arkadaşım allah yar yardımcın olsun
senin adına çok sevindim arkadaşımm. kaç zamanda çıktı vizen nasıl yaptın biraz anlatırsan sevinirim.
tebrikler arkadasim ama sadece iks yetmez bence dofide gordunmu ciktigini ondan sonra emin ol
ALPER CIKTIMI VIZEN ARKADASIM
piton evet vize cikti ben belcikdayim darisi sana
evet arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.Allah sizede yar ve yardımcı olur inşallah.şimdilik buradayım haftaya çıkacam kısmet olursa.ne aşamada elime ulaştı ve nasıl bir duygu elbette sizlerle paylaşacam.ama şuan yapmam gereken işler var sonuç olarak vizem onaylanmış.mayıs ayında müracaat ettim ve ekim ayında onaylandı...çok mutluyum allah kaza bela vermezse haftaya gidebilirim
mrhabalar oncelıkle hayırlı olsun iyi şanslar dılıyorum arkadaşım

ınşallah ordada allh gönlune gore verır..

benım bır sorum olacaktı

bende belçıkaya turıst olarak gıtme yolundayım bana belçıkada yaşayan memur arkadaşım

davetıye gonderecek ve bunun içinde onmuzdekı gunlerde başvurmayı duşunuyoruz

ama benım ılk yurt dışı seyehatım olacak yanı pasoportum yok vızeyle ılgılı bır problemde haa bunun pasoportuda yok deyıppp vızemın çıkmasını zorlu hale getırırlermı

yanı once pasaportmu çıkarmalıyız yoksa ıkısıde aynı zamanlardamı yurumelı

bana bu konuda yardım edrsenız sevırım ve davetıyele belçıkaya gıtmekle ılgılı bılgısı olanlarda yaza bılır

şimdiden dilöğren.com ziyaretçilerine ve üyelerıne teşşkur edıyorum turkıye izmirden çok slmlar
fırat çok sevindim benimde bugün çıktı ve pasaportum elimde bu mutluluğu allah herkese yaşatsın haftaya yolcuyum bende
in nco35 pasaport olmadan basvuru yapamazsin once onu cikar sonrasi yavas yavas olucak
tesekkur ederim sinoeko arkadasim seninde gozun aydin.ben suan belcikadayim esimin yaninda.allah herkese yardimci olsun yeni hayatta basarilar herkese
firat hos geldin nasil buldun burayi nasil hissediyosun kendini ve belcikanin neresindesin firat is konusunda ne yapcaksin is varmi
alper mereba ya bende aile vizesi için başvurdum 9 ekimde işleme alınmış sence ne kadar süreda çıkar tahminen.
tahmini 3 ay surer geirisini bilemem herkesin durumu farkli erkende olabilir gecde
ee alper sen nasil burlari benimki memnun degilmisin yok sa sevdin mi...
cozi fena degill ama ben hollandaya gecicem burda kimsemiz yok cokzor oluyo 5 yillikkarti bekliyorum onu aliyim ehliyeti degistiriyim hemen burdan hollandaya gecicem
Genk'teyim alper 68 ama SIKICI biraz.ilk hafta iyidi simdi dil ogrenme asamasindayim is yok amcamin yanina takiliyorum.turkiyedeki gibi rahat deilim yani ...sizlerde yazin bakalim kiyaslayalim.evimde net yok simdi marketten girdim yaziyorum unuttum sanmasinlar.bye bye
firat genkin neresindesin hangi okula gidiyosun bende genkteyim biliyosun hangi market takildigin
Alper genkte oldugunu bilmiyordum arkadasim.ama ben genkte kalmiyorum.haftada bir ugruyorum genk e. sen nerelere takiliyorsun shopingler var 1.2.3 carrefour oralari biliyorum birde belediyesini ve yeni yapilan biblotek i gordum istersen gorusuruz bigun. kib bye
yaa hayırlısı olsun ıns benımkıde olur ne dıyım:)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol