Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFENNNN ( 3 aylık maaş bodrosunu )

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 4.243 görüntülenme
Öncelikle herkeze selam arkadaşlar.

bu konu ile ikinci yazım arkadaşlar ama ilkinde yardım alamadım inş bu sefer yardım edeceğinizi ümit ediyorum.

Benim sıkıntım eşim 17 10 2007 de işe başladı ve mvv başvurusu için 3 aylık maaş bodrosunu alabildikten sonra başvuruda bulunacağız. Fakat bir aylık maaş bodrosu ve süresiz kontrat olsa başvuruda bulunamazmıyız bu konuda aydınlatırsanız beni çok sevinirim arkadaşlar.
slm dostum her ne kadar 3 yıl gibi gelsede malesef beklemelisin.3 ay ı .ama eğer şansını zorlamak istersen biliyosun yaklaşık 3 ay sürüyo işlemler şimdi başvursan belki son maaş bordrolarını tekrar isterler büyük ihtimalle o zamana kadar 1 ay falan kazanırsın .tabii başlangıç için isterse 3 ayylık maaş bordrosunu o da ayrı bir sorun.şunu aklında n çıkarma bu iş ya olacak ya olacak ümitsizlik yok.şu an en büyük düşmanın kendinsin unutma........ati
prenses merhaba arkadaşım ya böyle bişey malesef olmuyo benim eşimde kendi işi ile yaşadığı birtakım sorunlar yüzünden işini terkeetti ve 1.10.2007 de yeni bir işe girdi bizde çok merak etttik böyle bişey varmı diye ama yokkkk şuan 2. kontratı alcaz allah izin verirsedee 1 ay sonra isteği yapcaz desene aynı tarihlerde olcak başvurularımız napalım arkadaşım kaderden öteye gidilmiyor attığn taş yerine gitmiyor 2 senedir hayalimizdi 2 ay öncesi istek yapmak ama oolmadı napalım sabredicez...
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar beni aydınlattığınız için allah hepimize yardımcı olsun.
Arkadaşlar iki sorum var bilgi veririseniz sevinirim... Maaş en az ne kadar olması gerekiyor ve orda bi evimiz olması şartmı... Cevaplarsanız sevinirim..
maaş minumum 1495 euro tatil parası dahil ayrıca ev olması neredeyse şart gibi bişey yani ev olması derken kiralık olarak da olur sizin ikinizin yaşabileceği bir ev sorun olmaz .
İçim rahatladı.. Orada bulunan bir Türk arkadaş ev olması şart deyince bir anda tansiyonum yükseldi. Çok saol.. Tabi ev almak daha iyi ama bu sefer de süre uzayacak diye korktum.. Çok ama çok teşekkür ederim..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol