Selam arkadaşlar herkese, Ben henüz sınava girmedim nasıl bir yol izleyeceğimide bilmiyorum bi yardım eden olsa.. Ben yaklaşık 2 ay önce evlendim eşim hollandalı ve orda yaşamak istiyoruz fakat birsürü engel var en önemliside 1500 euro maaş alması gerekiormuş ancak eşim 800 euro maaş alıyor ve 1500 euroluk işi bulamıyor diploması olmadığı için bu sorunu nasıl aşabiliriz aynı sorunla karşılaşıp aşan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...şimdiden teşekkürler
Uyari= Lutfen konuya uygun baslik seciniz.
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=2&t=1442
Ayrica konu uygun baslik altina tasindi..
Arkadaşlar Bilgi ve Yardım lütfen...( sinava girmek ve maas)
Lutfen once siteyi inceleyiniz...
Burada nereden ve nasil baslayacaginiz mevcut.
Ayrica basvuruda istenen kagitlarda...
Esiniz calismiyor sanirim...
800 euro sosyaldan alanlara verilcek miktar gibi gozukuyor...
Kontratli isi olmazsa isiniz zor...
Allah kolaylik versin...
Burada nereden ve nasil baslayacaginiz mevcut.
Ayrica basvuruda istenen kagitlarda...
Esiniz calismiyor sanirim...
800 euro sosyaldan alanlara verilcek miktar gibi gozukuyor...
Kontratli isi olmazsa isiniz zor...
Allah kolaylik versin...
Cevap yazdığın için çok sağolasın evet siteyi inceledim ama benim sorum biraz farklı eşim çalışıyor haftada 24 saat yaşlı insanların bakımına yardımcı oluyor aylık 800 euro kazanıyor ve bu işte o parayı kazanması imkansız yani oralarda çalışan arkadaşlar varsa yada 2 iş gerekiyorsa nasıl bi iş olabilir tavsiye açısından...Bide bu sabah hollandada ilgili makamı aradık eşim ben bu parayı kontratı gösteremessem ne yapmamız gerekior die sordu oradaki bayan burda bir iş bul ona işyeri istek yaparsa rahat gelebilir demiş bu doğrumu sizce şimdiden teşekkürler yardımlarınız için..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol