erkek arkadaşımın doğum günü var ve bu yıl doğum gününü flemenkçe kutlamak istiyorum.yardım ederseniz çok mutlu olurum.
"iyi ki doğdun hayatım bu yıl yine ayrıyız seninle ama umuyorum ki ilerleyen yıllarda beraber kutlarız doğum günlerini.tüm bunları gözlerinin içine bakarak söylemek isterdim ama bu şimdilik imkansız.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYATIM.İyiki benimlesin.İyiki benimsin.Seni seviyorum."
bilmiorum acaba çok mu şey istiyorum siz sevgili site halkından :( ama bu yıl farklı bir şekilde kutlamak istiyorum yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.
Allah hepinizin işlerini yoluna koysun.
arkadaşlar bunları benim için çevirirseniz çok mutlu olurum.
şimdi kimse çeviremiyo mu bu yazdıklarımı.oysa ki çok heveslendim sevdiğimin doğum gününü flemenkçe kutlamaya :(
Geluk suara internete giremediginden, hollandaca bilende az o yuzden yardim alamadin.
aksama bakabilirim ve ceviririz onu.
aksama bakabilirim ve ceviririz onu.
"iyi ki doğdun hayatım bu yıl yine ayrıyız seninle ama umuyorum ki ilerleyen yıllarda beraber kutlarız doğum günlerini.tüm bunları gözlerinin içine bakarak söylemek isterdim ama bu şimdilik imkansız.DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYATIM.İyiki benimlesin.İyiki benimsin.Seni seviyorum."
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag schat, hoop in de volgende jaren samen je verjaardag te kunnen vieren.
Ik had dit willen zeggen terwijl ik je in je ogen keek, maar dit is op dit moment onmogelijk.
GEFELICITEERD LIEVERD, ben blij dat je naast me bent, gelukkig ben je van mij, Ik hou van je.
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag schat, hoop in de volgende jaren samen je verjaardag te kunnen vieren.
Ik had dit willen zeggen terwijl ik je in je ogen keek, maar dit is op dit moment onmogelijk.
GEFELICITEERD LIEVERD, ben blij dat je naast me bent, gelukkig ben je van mij, Ik hou van je.
ufoss çok ama çok tşk ederim.çevirini aynen msj olarak atıcam aşkıma.şaşırcağına çok ama çok eminim hatta şok olcak.beni o kadar mutlu ettin ki anlatamam.
allah dilediğin herşeyi gönlüne görre versin...
allah dilediğin herşeyi gönlüne görre versin...
Allah herkesin gonlune gore versin insallah :geek:
aminnn arkadaşım.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol