Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Arkadaşlar vize başvuru formu

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 3.686 görüntülenme
Arkadaşlar vize başvuru formu doldurma konusunda bilgisi olan arkadaşlarımızdan ricam bunu yayınlayabilirlermi acaba forumda cok ilginç sorular var kafamıza takılan yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

birde istanbuldaki konsoloslukta 7 kasımda randevum var telefondaki görevli konsolosluk ek evrak isteme hakkına sahiptir diye bişi söyledi hangi ek evrakları isteyebilirler
muratin yazdı:
Arkadaşlar vize başvuru formu doldurma konusunda bilgisi olan arkadaşlarımızdan ricam bunu yayınlayabilirlermi acaba forumda cok ilginç sorular var kafamıza takılan yardımınız için şimdiden teşekkür ederim

birde istanbuldaki konsoloslukta 7 kasımda randevum var telefondaki görevli konsolosluk ek evrak isteme hakkına sahiptir diye bişi söyledi hangi ek evrakları isteyebilirler

Selam arkadasim basvuru Turkiye den mi yapilicak yoksa Hollanda dan mi? ayrica 7 kasimda randevum var demissin ne randevusu sinavmi yoksa vize basvurusumu? biraz daha aciklarsan yardim etmeye calisiriz.. KOlay gelsin..
ilgin için çok teşekkür ederim dostum ben sınav bölümünü geçtim vize işlemleri için yardım lazım ve işlemlere burdan başlıycaz yani türkiyeden mvv formu doldurmam gerekiyor kafama takılan noktalar var
muratin yazdı:
ilgin için çok teşekkür ederim dostum ben sınav bölümünü geçtim vize işlemleri için yardım lazım ve işlemlere burdan başlıycaz yani türkiyeden mvv formu doldurmam gerekiyor kafama takılan noktalar var

IYi gozun aydin sinavi almissin ben basvuruyu Hollanda dan yaptigim icin Turkiye den nasil oldugu hakkinda bi bilgim yok arkadasim yardim etmeyi cok isterdim kusura bakma..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol