Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

arkadaşlar yardım edermisiniz ( oturum kart suresi )

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 3.539 görüntülenme
arkadaşlar eşim hllandada oturum kartına sahip ve oturum kartı süresiz değil yani 2009 a kadar süresi var bu şartlar altında başvuruda bulunabilmek için oturum kartının yani ID kartının süresiz olması şartmı
ayrıca arkadaşlar eşiminkendi adına evi var ama sadece tek odalı bi ev

ev konusunda ind yeterlilik arıyormu
sunhorse63 yazdı:
arkadaşlar eşim hllandada oturum kartına sahip ve oturum kartı süresiz değil yani 2009 a kadar süresi var bu şartlar altında başvuruda bulunabilmek için oturum kartının yani ID kartının süresiz olması şartmı

selam arkadasim

Benimde oturum kartim var benimkide 2010 yilina kadar gecerli bi sorun cikmadi

BIldigim kadari ile suresiz olmasi sart degil..

Eskiden ev sorunuda yapiyorlarmis kendi ustune evin olmasi gerekiyomus ama simdi o kalkti onemli olan Turkiye den gelecek kisi Nl den basvuru yapan kisinin yaninda kalmasi gerekiyor yani adres ayni yer olmasi lazim.. Evin buyuk kucuk olmasi sorun cikarmaz...Sevgiler..
gucci yazdı:

selam arkadasim

Benimde oturum kartim var yanliz benimki 2011 yilina kadar suresiz olmasi sart degil..ama esinin kartinin sureside bayagi yakinmis basvuru filan derken biraz daha zaman gecer sanirim sorun yaparlarmi yapmazlarmi kesin bisey diyemiycem yanlista yonlendirmek istemiyorum kartin gunu baya yakin..Arkadaslar bilen varsa yazsin yada arkadasim siz IND den bilgi alin her isinizi garanti altina alin sonradan psimanlik olmasin..

Eskiden ev sorunuda yapiyorlarmis kendi ustune evin olmasi gerekiyomus ama simdi o kalkti onemli olan Turkiye den gelecek kisi Nl den basvuru yapan kisinin yaninda kalmasi gerekiyor yani adres ayni yer olmasi lazim.. Evin buyuk kucuk olmasi sorun cikarmaz...Sevgiler..
teşekkürler arkadaşım bilgin için

içimi bi nebze rahatlattın yine sağolasın
sunhorse63 yazdı:
teşekkürler arkadaşım bilgin için

içimi bi nebze rahatlattın yine sağolasın

rica ederim rahat ol bu cok onemli hersey halolur zamanla onemli olan sabir etmeyi bilmek SEvgiLer..
Selam

Oturum karti 2009 a kadarsa ilk oturum karti degildir ozaman.Esinin suresiz oturum karti olsun olmasin evraklarinda eksiklik yoksa vize cikar ama senin HOLLANDA vatandasai olabilmen icin herseyin tamam olursa eger 5 yila cikar.Bir tek sorunu bu.Ha bide eger kanun girerse cifte vatandas olamassin okadar.AMA korkma sorun olmaz

ALLAH kolaylik verir insallah.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol