Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ARKADAŞLAR BİRŞEY SÖYLEYİN BANA ????ANLAM VEREMİYORUM...

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.522 görüntülenme
size sınav tecrübemi yazıcam ilk bölüm hepsini yaptım...ikinci bölimdeden nazengenlerden duyduklarımı yaptım...hatta hoegat het dedi ...wat is bişiyler söyledi hatırla
Ohooo kardeş sen benden beter olmuşsun yaaa,

bende senin gibi kurula kalmıştım ve nerdeyse depresif oluyordum,sonucum 15 günde geldi ama sonuç harikaydı birinci bölüm 100 ikinci bölüm 44 puan ve boşu boşuna kendimi mahvetmişim,olaki kaybetseydim buda dünyanın sonu olmazdı.

endişe etme kurula kalmak kaybetmek demek değil,

söylemiş olduğun bazı kelimeleri bilgisayar anlayamayıp puanlama yapamadığı için kurula sevkediyorlar ki puanların eksik hesaplanmasın diye.

endişe etme kardeş, seninde neşeli haberlerini duyarız yakında.
çok teşekkürler asla kaldığıma inanmıyorum deli oldum inan buna çünkü konuştum ve cevap verdim beynim durdu resmen işallah dediğin gibidir ...ama oradakiler bir şey bilmiyor sanırım çünkü sorduğumda buruk bir ifadeyle malesef kurula kalmışsın deyince kadın nevrim döndü inan...
sanada kurula kaldın dedilermi direk bilgi verdilermi bu yüzden kurula kaldın falan dedilermi...orada kapıda duran güvenlik kadının bana üzgünüm kurula kalmışsın demesi beni korkuttu ama ben şaşkınım çünkü bu ikinci girişim ve birincide deneyimsizdim...13 aldım fazla konuşmadığım halde bundan nasıl oluyorda kurula kalıyorum anlayamadığım şey bu...
ses te problem oldugu ıcın kurula kalınıyormus persembe gunlerı hollandada 5 kısılık ogretmen gurubu tekrar dınleyıp sonuc verıyormus ve sadece persembe gunlerı heyet toplanıyormus sonucu yarın alabılırsın dedıler kurullafalan kalabılırmı dedım hayır ses ulastı dedıler gorevlıyede cıkısta sordum bunları dedı

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol