Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ARKADAŞLAR BURSADA ÇOK UCUZA HOLLANDACA KURS BULDUM.

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 3.264 görüntülenme
nihann yazdı:
Hollandaca Uyum Sınavına %100 Garanti ile Hazırlık Kursu Hollandaca Aile Birleşimi ve Uyum Sınavına Hazırlık Kursu

Piyasadaki en uygun ve garantili kursu bizde bulacaksınız.

Bursa da Hollanda uyum sınavına hazırlamak bizim işimizdir.

Hollanda’da üniversite eğitimi almış eğitmenlerden kişiye uygun özel Hollandaca ders verilir.Piyasadaki diğer kursların aksine kursumuz özel ders formatındadır.Başarınız başarımızdır. Bursa merkezdeki kursumuzla Hollanda’ya gitmek daha kolay

Eğitmenlerimiz Hollanda'da eğitim almış ve uzun yıllar Hollanda'da ikamet etmişlerdir.Uygun fiyata kurslarımız yeni başlamıştır.Kitap ve kaynaklar öğrencilerimize ücretsizdir.

SİZLERİ SEVDİKLERİNİZE KAVUŞTURUYORUZ.

Hayalleriniz için geç kalmayın....

SINAV VE VİZE İŞLEMLERİNİZDE DANIŞMANLIĞINI YAPIYORUZ

Goedendag Eğitim Merkezi İrtibat numaraları :

Nihan Kara: 0539 479 12 23

UZMAN_TERCUMAN@HOTMAİL.COM

Kursa ne gerek var bu sitede kurstan fazla bilgiler var emin olun budan calısarak gecemeyecek insan tanımam en önemliside bedava olması :-) Ama tabi sizlerede saygı duymak lazım yaslı insanlarımız yada okuma yazma seviyesi düsük olan insanlarımıza yardımcı olabilirsiniz...
ben bu ilanı verenın kursuna 10 saat gittin hollandaca biliyor ama telafuz kötü ve hiç bir belge dayanağı yok yasal bir yer değil bence kursa gıtmeye gerek yok paranızı kaptırmayın derım bize ders olrak verdığı korte vragen orjınal sınav seslerı hepsı bu siteden alıp kendı bulmuş gibi bize sunuyordu allahdan erken uyandım okuması yazması kotu olanlar gıtsın derım sadece
:))
bekleme11 yazdı:
reklam kokan hareketler mayk :)

:) :)
arkadaş kurs buldum diyerek kendi reklamını yapıyor, kurs iletişim içinde kendi adını yazmış işe bak !!! :mrgreen:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol