merhabalar hatice_25 benim sizden eger ki bir mahsuru yoksa yardim isteyecegim (detayli olarak yazilmis ama ben zaten o islemleri yaptim PİN koduda bosa gitti) hani siz yaptiginiz islemleri tekrar anlatabilirseniz cok sevinecegim , simdi ben ankarada yasiyorum ve ankarada sınava girmek istiyorum arar_55 in yazdigi bi yaziyi alinti yaparak gondermissiniz tesekkür ederim, ancak ben is bankasina yatirdigim para ile pin kodunu aldim ve istanbul numarasini aradim ancak oradaki bayan bana dediki biz yapmiyoruz bu islemi hollanda konsoloslugunu arayiniz , simdi sizde ankarada girdiyseniz bu sinava egerki size zahmet olmazsa yaptiginiz veya gectiginiz asamalari bana detayli bi sekilde yazarsaniz sifirdan bende ona gore isleme devam edeyim , soyle anlatayim esim 350€ yu yatirdi ve sinava girebilirsiniz mailinide aldik , ondan sonra neler yapmam gerekli bu sinav icin simdiden tesekkürlerimi sunuyorum.
ARKADASLAR COK ACIL sinav randevusu alamiyorum ne yapmaliyim
Ben 14 eylülde sınava girdim. Fakat ben pin kodu filan almadım pin kodu; vize çıkınca eşlerimiz 850 euro yatırcak ve paranın yattığı Ankaradaki hollanda konsolosluğunda görülünce ( maximum 1 hafta) bankaya para yatırıp pin kodunu alıp o pinle vize randevusu alıncak.
Fakat sınav için ben para yatırmadım eşim hollanda dan 350 euro yatırdı ve birkaç gün sonra doğrudan Ankara kons. arayıp sınav randevusu aldım. Yani sanırım siz boşyere pin kodu almışsınız. Yanlışım varsa arkadaşlar lütfen düzeltin çünkü yoğun birkaç ay geçirdim ve bu kardeşimizide yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Ama kardeşim dediğim gibi pin alınmıyıcak. O nolardan kons. arıyıcaksınız zaten telefondaki bayan sizi yönlendiriyo sınava ne zaman girmek istediğinizi soruyo sizin tercihinizi eğerki o gün boşsa hemen değerlendrmeye alıyo bide kimlik numarası ve eşinizin veya sizin emailine gelen dosya numarasını istiyo ve tarihinizi veriyo.
Fakat sınav için ben para yatırmadım eşim hollanda dan 350 euro yatırdı ve birkaç gün sonra doğrudan Ankara kons. arayıp sınav randevusu aldım. Yani sanırım siz boşyere pin kodu almışsınız. Yanlışım varsa arkadaşlar lütfen düzeltin çünkü yoğun birkaç ay geçirdim ve bu kardeşimizide yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Ama kardeşim dediğim gibi pin alınmıyıcak. O nolardan kons. arıyıcaksınız zaten telefondaki bayan sizi yönlendiriyo sınava ne zaman girmek istediğinizi soruyo sizin tercihinizi eğerki o gün boşsa hemen değerlendrmeye alıyo bide kimlik numarası ve eşinizin veya sizin emailine gelen dosya numarasını istiyo ve tarihinizi veriyo.
dogru soylemissin hatice kardes aynen oyle
Ben 14 eylülde sınava girdim. Fakat ben pin kodu filan almadım pin kodu; vize çıkınca eşlerimiz 850 euro yatırcak ve paranın yattığı Ankaradaki hollanda konsolosluğunda görülünce ( maximum 1 hafta) bankaya para yatırıp pin kodunu alıp o pinle vize randevusu alıncak.
hmm anladım dostum teşekkür ediyorum , 0312 409 17 50 yi arayacagim yani :) peki sen ararken caldığında telesekreter acip burası ankara büyük elçiliği vize bölümü vs.. vs.. diyip sonra hollandaca birşey diyormuydu , yoksa direk meşgul çalıp yada birisimi acıyordu , ve bir arkadaşımızın yazısında pazartesi arayın falan filan demişler doğrumudur ? herkeze tek tek teşekkür ediyorum ilginizden dolayı
ilk bir iki gün meşgul tonu veriodu ama sonraki gün doğrudan yetkili bir bayan çıkmıştı. ve randevuyu o bayan vermişti.
hmm anladim yarin tekrar deneyecegim baska sansim yok ama bende sürekli telesekreter cıkıyo :S
kardeslerim herkez 13:30 - 14:30 arasi arayin 0312 409 17 50 numarasini diyor yarin sabah 8 den aramaya baslayayim ben en iyisi :) bakalım artık düşürebilecekmiyim bi düşürsemde hemen sınava girsem bekledikce daha cok geriliyorum , sinava girmek istiyorum giremiyorum iyimi :D dua edin benim icinde hatti düsüreyim en azindan mesgul calsa onada ragziyim telesekreteri dinlemekten artik bi kötü oldum
1 2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol