Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

arkadaslar efeler diyarı banaacil yardım edebilirmisin????

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 1.692 görüntülenme
arkadasım benim vizem ind den onaylandi vizemi almaya geldim ikimizde ikinci evlilig oldugu için ben onlara göre çelişkili cvb vermissim bana öglen gel aksam vizeni al dediler ama akşam vardım tekrar soru sordular soruların hepsine cvb verdim düzgün bir şekilde ama bana dediler senın dosyayı tekrar incelemeye alacaz dediler vizemi vermediler yanı ne kadar sürer bu hollandaya ind ye tekrar göndermişler vizemi bana yardım edebilirmisin bu sekilde hgiç karsılasan oldumu cvb yazarsanız sevınırım moralım çok bozuk canım öle vbir sıkkın ki ölmek bile bu kadar kolay olmadı
Bizim bir öğrencimizde aynı olayı yaşadı.

Şuan bekliyor....

Siz canınızı sıkmayın.

Gecikmeli de olsa vizeniz sonunda çıkar.

Lale Talengroep Ankara

Hollandaca Dil Eğitimi
lale hanım peki ne kadar zamanda beri bekliyor ögrenciniz ve birde neyı arastıracaklar bunlar ben çöezemedim daha anlaşmalı evlilik sanıyolarmıs öle sanıyolarmısbenim konusmalrım öle gösterıyormus saçmalıga bak be kendi basınıza oturum almak için kaç sene geçmesi lazım dedi bende bilgim yok dedim ve dosyanız ind ye gönderecez arastırma yapacaz dediler ne kdar sürer lale hanım bilginiz var mı ögrenciniz ne kadar sürede bekliyor
Sizin konunuza benzer konuydu.

Yanılmıyorsam bir ayı geçti.

Herşey yoluna girer.

Merak etmeyin.

Saygılarla...

Gülbahar Göksu

Lale Talengroep Ankara
herşey yoluna girerde ne zaman girecek neden bu kadar uzatıyolarkiş anlaşmalı evlilik olsa hoıllandayı neden deneyelim ki zor oldugunu herkes biliyor kendilerde biliyor hollandadan vize almanın ben anlamıs deglim ne bu ya hep insnaı sevdiginden uzak koyuyorlar

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol