Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

aRKadasLaR ßilqiSi .. ( konsoloslukdaki sinav )

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 4.597 görüntülenme
Arkadaslar öncelikle merak ettigim konsolosluktaki görevliler bizim verdigimiz cevapları duyyor mu ?

Ben bir yerde 1:Bölüm icin:100 üzerinden 70 puan (30 sorudan en az 21 bilmek gerekiyomus)

2:Bölüm icin:80 üzerinden 16 puan bu da ( Yaklasık olarak 2 zıt anlamlı,2 tekrar cümlesi ve 2 kısa soru cevap bölümünü bilmek )

ßunun doqrulugu nedir ? Eger ßöyleyse hikaye ßölümü puanlamaya dahil olmuyo mu anlamadım :S

Uyari= Konuya uygun baslik yaziniz lutfen.
Esra70 yazdı:
Arkadaslar öncelikle merak ettigim konsolosluktaki görevliler bizim verdigimiz cevapları duyyor mu ?

Ben bir yerde 1:Bölüm icin:100 üzerinden 70 puan (30 sorudan en az 21 bilmek gerekiyomus)

2:Bölüm icin:80 üzerinden 16 puan bu da ( Yaklasık olarak 2 zıt anlamlı,2 tekrar cümlesi ve 2 kısa soru cevap bölümünü bilmek )

ßunun doqrulugu nedir ? Eger ßöyleyse hikaye ßölümü puanlamaya dahil olmuyo mu anlamadım :S

Selam arkadasım dediklerin dogru hikaye bölümü sınava dahil ama puanlamaya degil ama sen yinede hikaye bölümünde susma hic bir zaman hedefin 16 puan olmasın...Basarılar...
Tşk ederim arkadasım.

Zaten hedefim 16 puan üzeri ama yinede kısmet sınavı almak icin 16 puana da razıyım.İnşAllah daha fazla puan alabilirim.Peki görevliler duyyormu ? Duymuyolar diye duydum ben ama ne kadar dogru bilemiyorum :?

Tekrar tşk ederim arkadasım.Allah razı olsun :geek:
arkadaşım görevliler senin telefon baglantını sağladıktan sonra dinlemiyorlar normalde duyabiliyorlar ama zaten 1.ve 2. bölümlerin başlarında sadece onlar dinliyor sonrasında başka şeylerle meşgul oluyorlar şahsen bende öyle oldu ordan biliyorum yinede seni yanıltmak istemem.şimdiden kolay gelsin
Yinede tşk ederim uglyser.

Şu streste bitse hayırlısıyla.Peki sınavı kazanırsam eşime hangi belgeleri yollamam lazım.Avukat aracılıgıyla istegi yolluycaz daha cabul bakıyorlarmıs heralde avukatla gönderilirse.Pasaportun hangi sayfalarının fotokopisi cekiliyo ? Bana yazılı kısımları dendi ama 1,2,3,4 ve 60.sayfalarımı acaba ?
avukat araciligiyla islerin hizlandirildigi haberi tamamen asparagas. bunlari kim neresinden uyduruyor anlamadim. IND hic bir zaman "aman bunlarin basvurusunu avukat takip ediyor, islerini hizlandirayim yada eksik varsa gormezden geleyim" demez, diyemez. yaparsa ayrimcilik olur ve ayrimcilik biliyorsunuz Hollanda da suctur.

selamlar.

Leonardo
Mutlaka öyledir ben duydugumu söyledim ne kadar dogru bilmem.

Herkes bişeyler söylüyo bende aklımda soru işareti kalsın istemiyorum leonardo06

Yinede tşk ederim arkadasım.Allah razı olsun.
kardesim ben passportun tüm sayfalarını nufus kayıt örnegini sınavı geçti kağıdını ve nufus kağıt fotokopilerini yolladım ekimin 7 sine randevu alındı yani benden istenen ewraklar bunlar
Hımm.Tşkler uglyser sagol arkadasım.

İnşAllah vizen cabuk cıkar.Biran önce gidersin :geek:

Darısı benim basıma.
nedemek kardeşim yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize.. allah hepimize yardımcı olsun :D
slm arkadaşlar bende sınava yeni girecem bu arada eşim hollandada bu bölümle götüştü hikaye puanlamaya girmiyormuş telafuza bakılıyormuş genede susmayın gün alacam bende umarım geçeriz teşekkürler

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol