allahıma cok sükür arkadaslar sınavı kazanmısım ilkinden 100 :D ikincisinde 25 :P almısım valla bu sewinci allhım herkese yasatsın yarabbim cok sükür darısı basınıza arkadaslar vizeyede allah kerim:)insallah oda cabuk cıkar nese hersey için herkesden allah razı olsun allhım herkesi sewdigine kavusdursun şimdilik görüşürüz cok mutluyummmmmm
ARKADASLAR KAZAAAAAAA AAAAAAAANDIIIIIIMM YHAAAAAA:):)
amin.hayirli olsun darisi vizeye kardes
allahıma cok sükür arkadaslar sınavı kazanmısım ilkinden 100 :D ikincisinde 25 :P almısım valla bu sewinci allhım herkese yasatsın yarabbim cok sükür darısı basınıza arkadaslar vizeyede allah kerim:)insallah oda cabuk cıkar nese hersey için herkesden allah razı olsun allhım herkesi sewdigine kavusdursun şimdilik görüşürüz cok mutluyummmmmm
Tebrikler... Allah vizeislemlerinde utandirmasin
Ama tecrubeler yok yesilde yok :lol:
kazananlar yesil aliyor sanirim bu renkler ne anlama geliyor ? ben siyahim :D
tesekkürler arkadaslar amin darısı herkese valla ama anlamadım kardesim yesil yada tecrübe?anlamadım:Dkii aman kazandımyaa bosver diyomusum:):):)
Tebrikler, umarım en kısa zamanda vizenizide elinize alırsınız.
arkadaşım hayırlı uğurlu olsun, inşallah vizenide çabucak alırsın.... darısı sınava girip sonuç bekleyen ve sınava girecek tüm arkadaşların başına diyelim, allah yardımcıları olsun...
busecim sana demistim icimdeki sesin beni yine yine yaniltmamasi hosuma gitti kazanicaksin oyle hissediyorum demistim sana...gozunaydin inanki cok sevindim umarim vizende en kisa zamanda cikar esine kavusursun sende...buarada ufoss abimizin dedigi tecrube sinavda yasadiklarin ve cikan sorulardan aklinda kalanlarin yazilmasini istiyoruz sinava yeni giren uyelerimizden ki sonraki girecek arkdslarimiza faydasi olsun...yesil renk de sitemiz uyeleri sinavi gectikleri takdirde site icindeki durumunuzun anlasilmasi icin yesil renk sinavi gecen uyelerimiz,turkuazlar vizesi cikip hollandaya gelen arkdslarimizin renkleri siyahlar ise henuz sinava girmemis olan uyelerimiz oluyor...
canim tebrik ederim.darisi vizene insallah.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: tebrikler .rabbim yardimcin olsun.bol sanslar.
tebrikler kardeş,ne kadarda heyecanlı yazmışsın :D .
Allah cümlemizin vizesinde kolaylık nasip etsin inşallah.
Allah cümlemizin vizesinde kolaylık nasip etsin inşallah.
cok saolun arkadaslarım valla benim yas problemim oldugundan tek sansım vardıki onuda allahın izniyle basarıyla gecdim hepinizden allah razı olsun istediklerinizi nasip etsin darısı bekleyenlerin basına ve vizeye tabikii oda umarım hayırlısıyla cabuk gelir herkese bol sanslar allah yardımcınız olsun
Gözün Aydın Senin hayırlı olsun
gozun aydin.sinav ne kadar kolay olsada ister istemez biraz heyecan yaptiriyor.insallah vizende sorunsuz cikar.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol