Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Arkadaslar mvv basvurusu yardım

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 1.859 görüntülenme
Selam herkese hayırlı ramazanlar.

Arkadaslar 1 eylülde istanbuldan basvuruda bulundum.2 eylülde eşime posta geldi para yatırması için ve evraklarını göndermesi için bize 3 hafta süre vermişlerdi evraklar için eşim aynı gün parayı ve postayı halletti. (Bize cvp için 22-12-2009 a süre verdiler) 07 eylül 2009 da posta ind ye ulastı.

Acaba bize tekrar posta gelirmi işleme alındı diye.Biz 1 maaş bordrosu ile başvuru yapmıstık.
22 Aralık cok degilmi ya normalde ind 3 ay içerisinde cevap yazıyordu.Ama eylülde 200 kişiye yaklaşık insan basvuru yapmış sadece mvv vizesi için ama ind 40 kişiye cevap verebiliyor maksimum 1 hafta içinde.Hayırlısı olsun vize çıksında ben 22 aralığıda razıyım :mrgreen:

Source: Ind call center staff
gec olsun guc olmasin adamim.

az daha sabir. insallah seni de alacaz buraya.

selamlar.
leonardo06 yazdı:
gec olsun guc olmasin adamim.

az daha sabir. insallah seni de alacaz buraya.

selamlar.

İnsallah bende öyle diyorum gec olsun güç olmasın.

Eyvallah motivasyon için leonardo.
Hakkınızda en hayıerlısı olur inşaallah. Ben bir şey merak ediyorum avukatla başvurmak işlemleri daha da çabuklaştırıyor mu?
alakasi yok bence. ha avukatla ayni evraklari hazirlamisin ha kendin hazirlayip basvurmusun.

hic bi farki yok bence. IND hic bir zaman bunlarin basvurusunu avukat takip ediyor, aman islerini hizlandiriyim yada bir terslik varsa gormezden geliyim demez. avukata verilen paraya yazik bence. katilir misiniz bilmiyorum.

selamlar.

Leonardo
leonardo06 yazdı:
alakasi yok bence. ha avukatla ayni evraklari hazirlamisin ha kendin hazirlayip basvurmusun.

hic bi farki yok bence. IND hic bir zaman bunlarin basvurusunu avukat takip ediyor, aman islerini hizlandiriyim yada bir terslik varsa gormezden geliyim demez. avukata verilen paraya yazik bence. katilir misiniz bilmiyorum.

selamlar.

Leonardo

Aynen leonardoya katılıyorum...
bende katılıyorum.avukat bence sorun çıktıgı zaman yada vize fazla uzadıgı zaman basvurulmalı.ama tabi bu benim görüşüm

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol