Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Arkadaşlar MVV Başvurusunda Mesai Sorunu ?

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 3.310 görüntülenme
Merhaba Arkadaşlar, Benimle sınava girenler herkez gitti maşallah :) Bi ben Kaldım ve bir sorum olacaktı sizlere. Benim eşimin maaşı mesailerle birlikte 1490 alıyo. Şimdiki maaş sınırı; 1480. Bu Mesailer maaş sınırı için kabul ediliyormu edilmiyormu ? MEsailer hariç olan maaşımı göz önüne alacaklar ?
Celasun yazdı:
Merhaba Arkadaşlar, Benimle sınava girenler herkez gitti maşallah :) Bi ben Kaldım ve bir sorum olacaktı sizlere. Benim eşimin maaşı mesailerle birlikte 1490 alıyo. Şimdiki maaş sınırı; 1480. Bu Mesailer maaş sınırı için kabul ediliyormu edilmiyormu ? MEsailer hariç olan maaşımı göz önüne alacaklar ?

Evet arkadasim mesaileri kesinlikle saymiyorlar.Allah yardimcimiz olsun.
hm kötü oldu :( Allah yardımcımız olsun.
Celasun yazdı:
hm kötü oldu :( Allah yardımcımız olsun.

malesef arkadasim bunlar boyle ama esin isyeri ile konusup durumu anlatsin onlarda insallah anlayisla karsilar maasini yukseltir oda olmazsa 2. bi ise girmesi lazim bu seferde biraz fazla vergi oder ama sen buraya gelmis olursun onemli olan o.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
sağolasın arkadaşım, konuştu zaten onlarda mesai saatlerini gösterebiliriz demişler. başka nerden nası iş bulacaksak :(
slm arkadasim,, tatil parasi bile dahil olmadan 1495 euro olmasi gerekir,, yani mesai saatlerini saymiyorlar,, cok uzgunum :( bu konuda yardimci olmak isterdim ama ind cok ince ayrintisina kadar bakiyor :( bende red almistim ,, yeniden basvurduk,, bakalim ne olacak,, hayirlisi,, sanada basarilar arkadasim ...

Allah hepimizin yardimcisi olsun.. amin :)
Allah yardimcin olsun cok moralim bozuldu okuyunca.
Allahtan Herşeyin Hayırlısı dilemek gerekir, Hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol