arkadaşlar diyelim vize çıktı eşim 1 veya 1 kaç ay sonra parayı yatırabilirmi yoksa hemen acilen yatırmak zorundamı bunu merak ediyorum...birde parayı hemen yatırması durumunda benim tr den acilen konsolusluktan vizeyi almam mı gerekli yoksa 6 ay gibi bir süremi var???şimdiden teşekkürler bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim...
ben hollandadan basvurdum ve cvb daha gelmedi ama ben turizm bölgesinde calısıyorum.ve sezon acılmak uzere eger mvv yi calısmadan beklersem sezon bıter elımde sıfır para :-)
iş basvurusu yaptım ve eger benim mayısta vızem cıkarsa eylülde gitme sansım varmı yani 4 ay sonra gibi vize konsoloslukta beklermi acaba???
ARKADAŞLAR MVV İÇİN SORU
yokmu bilen arkadaşlar??????????
esin vize basvurusunu yaptiktan en gec 2 hafta icerisinde parayi yatirmak zorunda!!!!
vizeyi 6 ay icinde alman gerekiyor ama herkese dedigim gibi aklinda durucagina cebinde dursun,herhangi bir aksilik olmasin!!!!simdiden sikinti yapma vizen bir kabul edilsin ALLLAHIN izniyle gerisi kolay....
vizeyi 6 ay icinde alman gerekiyor ama herkese dedigim gibi aklinda durucagina cebinde dursun,herhangi bir aksilik olmasin!!!!simdiden sikinti yapma vizen bir kabul edilsin ALLLAHIN izniyle gerisi kolay....
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol