ben adapazarında okadar aramiştim bulamammiştm aylarca. izmitte buldum ama çok para istedi
sakarya ünv. ing. ögretmeni bir bayanla tanıştım hollanda da yasamıs buraya gelmiş ondan yardım aldım ve siteden kursa gitmeye gerek yok ama yenilir yutulur cinsten ücret ile olursa ögretmen yardımı ve anlatımı ile daha rahat olacaktr stres azaltacaktr nede olsa ilk kez giriyorsa büyütülüyor sınav.birde sınavdan fazlasını verebiliyorsa kurs mükkemmel bir adım hollandaya gitmeden..hayrlısı olsun dilegim ucuz ders olması...
Arkadaşlar SAKARYA da çok ucuza Hollandaca UYUM KURSU VARRRR
kurs icinse hic geregi yok ...arkadasim uzun zamanin var 1 sene felan ve cok masraf olmuyorsa dili ogren islere girmen kolaylasir ,derecen artar ilk bastan degil nt2 den baslarsin vs... ve daha bir cok guzelligi var ... ama sadece gunler aylar yilllar kendini tanitma gittigin yerlerde konusma vs.. isee bunlar hem sitemizde var hemde turist kitaplarinda telefuza kadar mevcut .. sinavda cikacaklarin kurs da olmayani bile burda varken kurs a gitmeye gerek gormuyorumm ... cokcokcok panikseniz ,tek basina yapamam diye kendinize baskiniz varsa gidin ... SAKARYALI SIZIN KURS DA KAC PARA ALIYORLAR ACABA ...
slm darısıbasıma...
sınava ilk girecek kişinin ilk yaptigı iş kurs aramak oluyo ben de öyle yapmiştm farkında deildim kursa gitmeden evde çalişarak sınavı halletmeyi.ben siteyi buldugumda hollandaca destek alabilecegm birisini de bulmustum, hatta siteden faydalandık hocamda yardımcı oldu çok fazla ders trafiğine girmedik 3 hafta felan görüştük yardımcı oldu bana sadece ben vardım hocada zaten ing. ögretmeni kurs da vermiyo ama bir bedel ödedim 350 lira evine gittm beraber çaliştk ve siteden yardım aldım ... ders felanda almama gerek yokmus sınavi gectikten sonra anladım zaten hocada sınavin içeriğini bilmiyodu beraber arastrdık bana destek oldu yardımları olmadı mı oldu tabiki.ama su var yeni bu işlere atılan bir kişi destek ariyor sonucta bilmedigin bir dil ve ister istemez cekinceler oluyor.kursa gitmeye gerek yok site yeterli sınava calişanlara kolay gelsin....
sınava ilk girecek kişinin ilk yaptigı iş kurs aramak oluyo ben de öyle yapmiştm farkında deildim kursa gitmeden evde çalişarak sınavı halletmeyi.ben siteyi buldugumda hollandaca destek alabilecegm birisini de bulmustum, hatta siteden faydalandık hocamda yardımcı oldu çok fazla ders trafiğine girmedik 3 hafta felan görüştük yardımcı oldu bana sadece ben vardım hocada zaten ing. ögretmeni kurs da vermiyo ama bir bedel ödedim 350 lira evine gittm beraber çaliştk ve siteden yardım aldım ... ders felanda almama gerek yokmus sınavi gectikten sonra anladım zaten hocada sınavin içeriğini bilmiyodu beraber arastrdık bana destek oldu yardımları olmadı mı oldu tabiki.ama su var yeni bu işlere atılan bir kişi destek ariyor sonucta bilmedigin bir dil ve ister istemez cekinceler oluyor.kursa gitmeye gerek yok site yeterli sınava calişanlara kolay gelsin....
slm darısıbasıma...
v.a.s yabanci
Hollanda vizesini duyan ilk once nerde kurs var diye gidip bakiyor .. bakmasi bisey degilde ordan gelirken kii yuz ifadesi aslinda nasil bir yoldan gittiginin bir gostergesi ... kurs a baslamak icin gorusmeye gidenlerden hic kimse yuzu guler bi sekilde cikmamisdir ... hollandacayi ogretseler super olacak ... bakarsaniz gercekde hollandaca dedigimizde sadece telefuzlarda yardimci olmalari oda bazi sitelerde telefuz a ceviren programlar mevcut sadece bizdeki tembellik .. kim ne derse desin ... koy yerinde arabayi surmek icin kursa gitmeye gerek yokdur surusunu ogren yeter .. ama kurs a gitmek gereklidir cunku kurallari ogretiyor ... konusmak icinde kurs a gitmeye gerek yokdur otur calis ama dil kurallari icinde zaten burada dil kursu var devletin ordada ogrenilebilir ... konusmayi ogren surmeyi ogren yeter .. bana kimse kurs a gitmeden yapamazsin diyemez .
kursla olacak bisey olsaydi bizim okullarda ingilziceyi ogrenmeden okuldan cikan cocuk olmazdi zaten ... ilkokul 4 den lise 2 ye kadar ingilzice universiteye geldiginde yine ayni kurs ders olarak okutulmaktadir .. al size bedava kurs ... onemli olan insanin icinde bitmesi istemesi azim etmesi ... para harcamasi degil ... bazilari bu islerden nema laniyorlar ... ama yaa birisi cikar onlari kayirir insan dusuncesine karsi cikar yaa kendisi umitsiz milletide oyle sanar v s...
Benim acdigim konuda telefuz icin gerekli site var kurs o kadar onemliyse gidilsin.. para onemli degil kaznilsin sevdigime kavustursun diyorsan da gidebilirsin zorla hayir gidilmesin demiyoruz gitmeyeceksiniz demiyoruz ... yol karanlik ortada cukur var dikkatli olun diyoruz ...
Bence kursa gitmenin hiç geregi yok.Onlar sırf para tuzagı arkadaslar.Bu konuda düşüncelerimi daha öncede getirmiştim şimdide getirmek istiyorum.Eger kişi kendine güvenirise mutlaka kazanır bu sınavı.Sonucta kurstakilerin yaptıgı hiçbirşey yok.Kursa gitmeniz icin sizi öyle bi kandırıyorlarki anlatamam.Bende yaptım kurs arastırması.Bir kişiyle görüştüm.Bana kursa gitmedigim icin kaybedecegimi söyledi düşünün yani.Ama ben ısrarla gitmek istemedim,gitmedim de ve sonuc KAZANDIMMM.Orda yine siz ögreniryorsunuz yine siz çalısıyorsunuz.Bunu kursa gitmeden de yapabilirsiniz. Önce Rabbime sonra da kendinize güvenin.O yeterli olcaktır.Şimdiden sınava girecek olan arkadaslarıma basarılar diliyorum.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol