Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Arkadaşlar Seyagat sigortası hakkında sorum olacakda

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 11.461 görüntülenme
Hafta pazatesi gunu vize almaya gidecem seyahat sigiortası yaptırırken bilet rezarvasyonu yaptırmam gerekıyormu hollandaya ayın 27-30 temmuz arasında gidecem kafama takıldı sizlere danısayım dedim yardımcı olursanız sevınırım
pyschoo28 yazdı:
Hafta pazatesi gunu vize almaya gidecem seyahat sigiortası yaptırırken bilet rezarvasyonu yaptırmam gerekıyormu hollandaya ayın 27-30 temmuz arasında gidecem kafama takıldı sizlere danısayım dedim yardımcı olursanız sevınırım

Evet cunkı seyahat sigortası ucacagın günden itibaren baslamalı.Ama sen yinede konsolosluga sor ben istanbuldan basvuru yapmıstım vizeye ve sonra benden sadece seyahat sigortası ve pasaportu istemislerdi vizeye giderken.
ya ben giresundayım istanbulda olsam kolay burdan seyaht sigortası yaptıracam ama uçacağım tarıh bellı değil ne yapmam gerekıyor sımdı uçacağım tarıhden ıtıbarenmı sigorta başlıyacak
pyschoo28 yazdı:
ya ben giresundayım istanbulda olsam kolay burdan seyaht sigortası yaptıracam ama uçacağım tarıh bellı değil ne yapmam gerekıyor sımdı uçacağım tarıhden ıtıbarenmı sigorta başlıyacak

Seyahat sigortan ucacagın tarihten itibaren baslamalı.Ve konsoloslukta bilet kontrolü yaparlar ama sen konsoloslugu ara durumunu anlat onlarda sana net cvbı verir
KANXLAR :D EUHM .. 30 BINLIRA DEDIKLERI SEYAHAT SIGORTASI SANIYORUM BEN KUZENGIMI GETIRIRKENEDE ISTEDILERDI ..

OGLAN DUYUNCA GELMEKEDN VAZGECDI SORA ARASTIRDIKI O SIGORTA 30 BINLIRA TEMINATLIMIYMIS NE ..

SORADAN MANZARAYA ALISTIKKI

YASINA GORE 150 - 200 LIRA BI SIGORTA BEDELI ODDEYIP GIDIORMUSUN

YANI 30 BIN LIRA PARA ODEMEK YOK

not:LUTFEN,iletilerinizin tamaminda buyuk harf kullanmayiniz sadece vurgulamak istediginiz yerde buyuk harf kullaniniz cunku site kurallari geregince iletilerin tamaminda buyuk harf kullanmak yasaktir,,,kurallara uyulmadigi takdirde yazilar silinicektir...anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...

saygilar...

Sansli....
Arkadaşım, Yapman gereken bir sigorta şirketine gidip Hollandaya geleceğin tarihi söyleyip o tarihten itibaren 3 aylık seyahat sigortası yaptırmak. Bilet almana gerek yok. Örnek vereyim. 15-07-2010'la 15-11-2010 tarihleri arasında gecerli 3 aylık sigorta diye sorarsan. Yurtdışana çıktıgın gün sigortan başlamış olur. Sigorta bedelide ortalama 60-90 lira arası. Ama garanti olsun dersen 6 aylık sigorta yaptırırsın farkı 20 lira civarı.

Umarım yardımcı olmustur.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol