Arkaaslar desteklerinizi bekliyorum çok az bir zaman kaldı sınav gunume.
çok heyecan var dualarınızı bekliyorum hepinizinde,sınava giren arkadaslar tercübelerinizi okudun İNŞALLAH Bende yeşillenirim.DeRtlEr pAyLaŞtIkÇa AzAlIr,desdeklerinizi bekliyorum,
hepinizde ALLAH a EMANET OLUN...sınava girecek arkadaslar hepinize bol başarılar,
SELAM VE DUA İLE......... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Arkadaslar sınavıma çok az kaldı...20.11.2009...14.30
arkadasim strese girme, kendini sinav gunu sinava odaklandir.hic bir sey dusunme olumsuz olma,eminim ki sende burda kazandim diyeceksin.sinavinda bol sanslar arkadasim.kolay gele.allah yolunu acik etsin
çok heyecan var dualarınızı bekliyorum hepinizinde,sınava giren arkadaslar tercübelerinizi okudun İNŞALLAH Bende yeşillenirim.DeRtlEr pAyLaŞtIkÇa AzAlIr,desdeklerinizi bekliyorum,
hepinizde ALLAH a EMANET OLUN...sınava girecek arkadaslar hepinize bol başarılar,
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadasım sıkıntı yapma gecersin sınavı.Allah vizende kolaylık versin...
Basarilar.
Umraim Sende yesillenirsin
Umraim Sende yesillenirsin
Sevgili esim allah yardimcin olsun insallah kazanip kisa zamanda yanima gelirsin. ve sinava girecek herkeze bol bol sanslar. Dualarimiz sizinle
Arkadasım Rabbim yar ve yardımcın olsun.inşAllah hayırlı haberini alırız.Cok stres yapmana gerek yok.Yaradanımın takdiri kazanıp kazanamaman Rabbim hayırlısını versin herşeyin.Stresini at üzerinden.Şimdiden başarılar.
arkadaslar desteğiniz için çok teşekkürler,Allah hepinizden razı olsn,
Sevgili eşim nşallah sınavı kazanıp sana kavuşmak nasip olur..seni çok özledim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Selam ve dua ile.. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
hiiic korkma arkdsm sende yesilleniceksin ins ins ins sitede,,,yuce rabbimin izniyle,,,,simdiden basarilar diliyorum sana sinavinda,,,
arkadaslar desteğiniz için çok teşekkürler,Allah hepinizden razı olsn,
arkadaşım dualarımız her zaman mu min lerle.besmele çek yeter.bide hemen çıkma bide sonuç için fazla bekleme ben sınavdan çıkmadan işte ceket falan giyerken ordaki beyfendi bir yere telefon açtı sonra baktım sonucu yazıyordu bir kağıda onuda sorabilirsin hemen öğrenebilirmiyim diye bana söylemişti
allah yardımcın olsun kardeşim inşş herşey gönlünce olur ve şunuda eklemek istiyorum yeteri kadar formda araştırma yaptıysan kendine olan güvenin artmıştır..şahsen benim öyle oldu ve şükürler olsun ki geçtim.....formun ve arkadaşların sayesinde... kazandım haberlerini heycanla beklicezz:D
allah yardımcın olsun arkadasım.inşallah sende yeşillenceksin yakında.dualarım seninle..
bu kaadar stres etmeye degmez.cikinca sende dersin keske bu kadar dert etmeseydim kendime yazik diye....allah yardimcin olsun arkadasim..ins kazanirsin..
allah yardımcın olsun kardes.stres yapma artık rahatla.calıstıysan sorun yok gecersın ıons.ben ptesı gırdım daha.tecrubemı oku belkı bı faydası olur...
bol sans dılıyorum
bol sans dılıyorum
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol