Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ARKADAŞLAR SONUNDA BENDE GİRDİM SINAVA..))16/06/2010

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 5.662 görüntülenme
iyi geceler arkadaslar bugun bende sınava girdim heecanlı degildim ama yinede biraz vardı işde ankarada girdim zaten sınavda ilk bölümü hepsini tam olarak yaptım 100 bekliorum ama ikinci bölümde cok hızlı geciyodu ama ses gercekden cok netti ben sıkıntı cekerim diye düşündüm ama korkdugum gibi olmadı nazzegenleri aklımda kalanlardan söledim bilemediklerimde bilmiorum duymadım anlamadım cok hızlıydı dedim ama susmadım..kısa sorularda ıse yine aynı bildiklerimi söledim bilemediklerime yine aynı seyleri söyledim tegenstellenlerda bildiklerimden man,eerder,vriend cıkdı bilemediklerime niet yada on koydum baslarına tekrar nazzegen vardı baya bi hızlıydı ama bi kac kelime yakaladıysam söledim sonundada cok hızlıydı ıyı duyamadım falan dedim hikayede ilkinde bişsey anlamadım dit verhaal gaat over dedim bi kac kelime sonra güsel bir hikayeyedi ama aklımda fazla bişey kalmadı cok hızlıydı dedim ikincisi daha iyiydi bilmiorum ve sınav bitti umarım gecerli bişey alıırım ama gercekden sanslıydı karsımdaki kadin cok iyiydi allah razı olsunki yardımcı oldu bana ankara konsoloslugunda 8 numaralı odada girdim eger degişmezse ordaki bayanı tercih edin bence:):)yardımcı oluyo güleryüzlü insanın rahatlatıyo diyebilirim nese umarım gecmısdırım allahın izniyle herseyin hayırlısı olsun darısı bekleyen arkadaslarıma ama korkmayın o kadarda zor degil bence.. emin olun allah yardımcınız olsun :geek: :geek:
Kardeşim inş Geçmişindir Bende Bu Gün örenecem sonucu sende anket falan yaptılarmı sordumu sana ses nasıldı falan bulunduğun ortamdan memlunmusun falan diye sorular sordularmı ?
insallah kardeşim sagolasın seninkide hayırlı olur umarım benım sonuc sence ne zman belli olur ne kadar sürer bana yok öle bişey sormadı bayan sadece sınavdan önce nasıl hazırlandın ewdemi kurstamı daha önce tın koduyla yaptınmı falan dedi öle bulundugum ortam hakkında falan bişey sormadı gittigimi söledim hollandaya güsel iyi falan dedi öle tekrar hayırlısı olsun hakkımızda:):)
Hımm Tamam Wallahi 3 günde Direk geliyor Benimki yarın gelecek inş bakalım hayırlısı inş seninde 3 gün içerisinde gelir 19unda falan zaten ben yarın sınavı alırsam bagracam forumda Hayırlısı ya allaha senide herkeside sevdine kavuşturur umarım
saolasın kardesim amin hepimizi insallah ne kadar zor sartlarda kaldıgımızı biliorum insallah kazanırsınız bende tabiiii:)

hayırlı haberlerini beklioruz benimkinide tabiii:):)iyi geceler
Geçmiş olsun.. inşallah geçmişsinizdir. ben de 8 no'lu odada girdim sınava ve ordaki bayanden memnun kaldım ;)
Buse hayırlısı bakalım, inşallah kazanmışsınızdır. O iyi dediğin kadın kesinlikle bahsettiğim

kişidir buna eminim :) şimdiden tebrik ediyorum seni :D
İnşallah kazanmışsındır kardeş,bende 8 numarada girmiştim sınava,
sagolun arkadaslar iyi dilekleriniz için,bende sonucumu olumlu bekloirum ama dediginiz gibi o bayandan allah razı olsun o sınav kurallarının oldugu kagıdı bana verdi bende kulaklıkdan takip edebildim yoksa girirş bölümünü bence sınava dahil sanardım tekrar ederdim:):)iyikide vermiş umarım cabuk gelir heyecanlıyım hepimizn istedigi olsun insallah
Rabbim emeklerinizi bosa cikarmaz insallah.ben gectigini dusunuyorum simdiden hayirli olsun.
inşallah kazanırsın emeklerinin karşılığını alırsın kısmetse ben 6 temmuzda sanıyorum yeni sistemle girecem buda benim şansızlığım başkalarının başkalrına yaptığı dualar daha çabuk kabul olurmuş bana ve sınava girecek herkeze Allah yardım etsin inşallah sizde dua edermisiniz bütün kalbimle kazanmanızı diliyorum

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol