Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ARKADASLAR TIN KODU ISTEYEN VAR MI

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 4.755 görüntülenme
BENDE 3 TANE TIN KODU VAR ISTEYEN OLURSA VERE BILIRIM BENLE IRTIBATA GETIN
SELAM ARKADAS

DUSUNCEN ICIN TESEKUR EDERIZ , SAYET VERMEDIYSEN KIMSEYE BEN ALA BILIRIM

armaganlar5@hotmail.com

gonderirsen sevinirim
slm varsa eger bende alabılırım karadavuut@hotmail.com
slm arkadaslar ben buraya 2 tane tın kodu yazıyorum bı tanaesını bırınız bı tanesınıde bırınız alın 0031208515223 3960 0539 bırı bu 2 cısıde 0031208515223 2345 7767 buyurun ınsallah ısınıze yarar
meraba arkadaslar bende hollanda uyum sınavına grecek adaylardanım.sitenızı dun gordum ve cok begendım.acaba bu tın kodlarını aramak ucretlı mı?bu konuda bana yardımcı olabılecek arkadaslar varmı=
yasemer yazdı:
meraba arkadaslar bende hollanda uyum sınavına grecek adaylardanım.sitenızı dun gordum ve cok begendım.acaba bu tın kodlarını aramak ucretlı mı?bu konuda bana yardımcı olabılecek arkadaslar varmı=

tin kodlarini aramak ücretli, verecegin ücret sadece telefonparasi ama hollandayi arayip deneme sinavi yaptigin icin verecegin ücret uluslar arası aramaları olarak geciyor, eskisi gibi o kadar fazla ucret ödemiyorsun, ben turkcell kontorlu hattan aramıstim ortalama 38 - 40 kontor gidiyor, ararken sessiz ve sakin bir yerden ara, aksi takdirde sesleri net alamassin.

ALLAH (C.c.) yardimcin olsun...
mrb yardımsever arkadaşım!3.sünü vermediysen kimseye ben alabilir miyim arkadaşım :)
bilgi verdıgın için tsk trnlali

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol